Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
50.000 GOSTIJU!

Usred financijske krize indijski tajkun za svoju kćer priredio vjenčanje od 69 milijuna eura

Indija
Foto: Pixabay
16.11.2016.
u 22:53

- To je važan trenutak za svakog roditelja i željeli su proslavu koja je u skladu sa statusom njihove obitelji

Kontroverzni indijski rudarski tajkun preuzeo je kraljevsku palaču i okružen brazilskim plesačicama 'iskeširao' skoro 69 milijuna eura kako bi proslavio vjenčanje svoje kćeri, prenosi The Guardian.

U indijskom Tudor palači, broj gostiju na vjenčanju Gali Janardhan Reddyjeve kćerke popeo se do 50.000, a svi lokalni mediji kritizirali su ekstravagantnost i razmetanje tajkuna dok većina naroda brine o svojim obrocima usred financijske krize.

Ipak, neki su stali na Reddyjevu stranu. Tvrde kako je sve što je Reddy htio bilo da upamte svadbu njegove kćeri, a ona se našla na meti kritika zbog ljubomore i zavisti

- To je važan trenutak za svakog roditelja i željeli su proslavu koja je u skladu sa statusom njihove obitelji - rekao je Manju Swamy.

U njegovu obranu stoji i podatak kako je Reddy novac za svadbu potrošio iz vlastitog džepa, a ne javnog budžeta. Kako bi se zaštitio od medijskog i aktivističkog gnjeva zaposlio je 3.000 zaštitara koji su osiguravali svadbeni prostor.

>> Mladenka iz Srbije zadržala prezime pa ju svekar teško izvrijeđao. Svadba završila općom tučnjavom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije