Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRUBIŠNO POLJE

Usred dana pijan se zabio u stup pa odbio pomoć, a auto izgorio

Svetlana Kuznjecova
Reuters
18.09.2011.
u 13:39

Automobil se odmah zapalio, no vozač je uspio izaći. Jedan Grubišnopoljac mu je ponudio pomoć da aparatom ugasi požar, no kaže da ga je vidno alkoholizirani vozač dobrano izvrijeđao i otjerao

Danas oko 12.55 sati u potpunosti je izgorio Golf 3 u središtu Grubišnoga Polja.

Krećući se iz smjera Virovitice Grubišnopoljac je izgubio nadzor nad automobilom, izletio s ceste i udario u stup ispred crkve svetoga Josipa, s druge strane koje je samo pola sata prije završila sveta misa koju je pred oko tri stotine vjernika predvodio bjelovarsko-križevački biskup Vjekoslav Huzjak.

Sumnja se da je vozač bio pod utjecajem alkohola.

Automobil se odmah zapalio, ali je vozač uspio izaći. Jedan Grubišnopoljac mu je ponudio pomoć da aparatom ugasi požar, no kaže da ga je vidno alkoholizirani vozač dobrano izvrijeđao i otjerao. I iz policije su potvrdili da je vjerojatno bio pod utjecajem alkohola, obzirom na njegovo ponašanje, a i odbio je alkotest.

Uhićen je, smješten u prostorije za zadržavanje do upućivanja dežurnom sucu za prekršaje u Daruvaru.

Ubrzo su stigli policija i vatrogasci koji su ugasili požar na autu.

Ključne riječi

Komentara 38

BI
Biker
14:20 18.09.2011.

Glupi novinaru od kad je u hrvatskoj elektricni stup bandera ... Opet neki srbin u sluzbi Vecernjaka...

CH
chemica
14:36 18.09.2011.

Glupi komentatoru, od kada se Hrvatska piše s malim početnim slovom? Opet neka rvatina koja ne zna sročiti gramatički ispravnu rečenicu na materinjem jeziku. U službi domoljubnog kretenizma.

DU
Deleted user
14:43 18.09.2011.

vrijeme je berbe, to poprilično utječe na porast nesreća... a kaj bu tek dok martinje bude..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije