Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJI TV
Povratak na članak

Hrebak: Ne možete vjerovati koliko je lakše bez Bandića u vladajućoj većini

Razgovarat ćemo i o sukobu između predsjednika Zorana Milanovića i premijera Andreja Plenkovića

Komentari 22

DA
Dario2323
15:30 23.09.2020.

Dario Hrebak,bolje recite zašto sve poslove projektiranja u gradu dajete svojim prijateljima!?!to je pitanje za uskok isto!!transparentost koja ne postoji!!

VL
VA
valpovo
15:02 23.09.2020.

Cuj novog zakona. A da promijenite taj zakon kao u mnogim drugim drzavama.Ja zivim u drzavi gdje Banka prijavi sve drzavi kad recimo ja saljem novac u domovinu .100 pitanja mi postave zasto saljes novac kome daj punu adresu ama bas sve me pitaju .Ovdje Banke rade sa drzavom zakon je takav ...kako bi bilo da i vi radite tako .Kazniti banku koja ne prijavi dizanje kesa

VL
OB
obican
15:18 23.09.2020.

Ni vi niste nista htjeli znati. Zgodno kako prebacuje lopticu

VL
Avatar madcap
madcap
16:21 23.09.2020.

A on, kao, nije žetončić? Naravno da je lakše bez Bandića jer se lakše dogovoriti oko diobe plijena i ostane više za sve. Nadrobio je ovaj dosta toga, na momente kao da čitate satiru. Recimo, ono da je "samoograničio svojuu vlast s još dvije ljudi da ne bi došao u iskušenje da bude lokalni šerif". Da se iskidaš od smijeha.

VL
TH
theo
20:17 23.09.2020.

hrebak licemjer na kvadrat, prije izbora je o hdz-u govorio nešto potpuno deseto nego danas

VL
OB
obican
16:26 23.09.2020.

Nemas pojma koliko bi nama bilo lakse bez tebe i slicnima

VL
Avatar Dara iz Jasenovca
Dara iz Jasenovca
16:50 23.09.2020.

Hercegovina sve naseli ,ali se ne raseli.Zapamtite to ,dudeki zagorski.

VL
RZ
Rocky.Zg
22:33 23.09.2020.

Žetončič kao i Bandić. Dno dna

VL
ST
stefj
17:41 23.09.2020.

Ovaj gradonačelnik se čini OK. Ako se uspije izboriti (ne samo on) da svi natječaji na lokalnoj razini budu transparentni i to je nešto... Po meni je jedino transparentno da se svim državnim, javnim i lokalnim strukturama uvede obaveza da bude javno vidljivo svako radno mjesto s obavezama koje uz to radno mjesto idu, te kontaktima da građani mogu slobodno zvati... To isto bi obavezno trebalo uvesti i za sve paradržavne tvrtke, ko npr. FINA-u ili APIS, da se ne događaju stvari kao nedavno sa zaposlenicom FINA-e. U to treba uključiti i ZAMP i slične tvrtke, sve koje ubiru harač na osnovu nekog zakone ili uredbe... Za svaku kunu bi se trebalo znati kome ide... A revolucija bi bila da građani mogu bar donekle odrediti kojoj udruzi ide njihov novac. Ovako se plaća porez, a politika, tj. uhljebi odrede kojoj udruzi će udijeliti. Neka građani odrede kroz upitnik koji se ispunjava na kraju godine...

VL
Avatar southman
southman
16:12 23.09.2020.

Što bi levičari dali da imaju samo jednu recenicu koja spaja Plenkovica sa aferom Janaf. Anjihov bivsi celnik se javno hvali da ga je brifirao DORH o istragama. Sramota od predsjednika.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.