Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čelnik zagorskog HDZ-a potvrdio autentičnost snimke
Povratak na članak

USKOK istražuje je li Tušek pokušao ‘kupiti’ Šimunića

Plenković: To je gruba politička pogreška, Tušek je preiskusan političar da ode na takav sastanak

Komentari 3

DU
Deleted user
09:01 27.01.2021.

Sabu ste zatvorili radi mita, očekujem isto sa ekipom iz HDZ Požega kao isto sa ekipom iz HDZ Oroslavlja, oboje su pokušali podmititi osobu te mu za uzvrtat obećavali radno mjesto. Otegotna okolnost je što Tušek pripada stranci, odnosno HDZ-u, nije običan građanin nego ima kontakte i veze i samim time može utjecati na odluke na državnoj razini kao što je odlučivao tko će se zaposliti u Narodnim Novinama i to sam članovi iz zagorskog HDZ-a! Ukoliko USKOK i dalje bude dopuštao i tolerirao kriminal, imam osjećaj da će građani sami potražiti pravdu! Sada jedna prognoza, prognoziram proceduralnu grešku DORH-a i USOK-a u ovom predmetu, kao dokazi prikupljeni na nezakonit način i kazniti Šimunića kao i Viteza!

VL
DU
Deleted user
10:24 27.01.2021.

USKOK istražuje, pa jasno je kao dan, nema se više što tu istraživati, još samo treba da osnujete istražno povjerenstvo za ovaj slučaj. Otezanje i smišljanje proceduralnih greški glavna je okupacija DORH-a i USKOK-a, nema slučaja gdje nisu pogriješili i time oslobodili kriminalca. Nije greška nego pravilo! Što da na snimci vidite kako netko ubija drugu osobu, da li bi i tada snimka bila vjerodostojna?

VL
IB
iva.begovic
11:02 27.01.2021.

Ne, nije Tušek. Sabo je

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.