Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZVIDI TRAJU

USKOK istražuje je li SDP-ovcu ponuđeno tri milijuna kuna za prelazak u stranku M. Bandića

Zvane Brumnić
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
1/3
07.01.2019.
u 08:38

Kako su izvidi tajni više informacija o tome nije bilo moguće dobiti.

Nakon što se mjesecima piše i priča o navodnoj političkoj trgovini u kojoj glavnu ulogu ima gradonačelnik Milan Bandić ti poslovi su se našli i na udaru USKOK-a.

Naime, u medijima je prošli tjedan objavljeno, da je Zvani Brumniću, SDP-ovom zastupniku u Gradskoj skupštini, ponuđeno tri milijuna kuna za prelazak u stranku Milana Bandića.

USKOK je oko te informacije počeo provoditi izvide, a kako su izvidi tajni više informacija o tome nije bilo moguće dobiti.

Zagrebački gradonačelnik u Sabor je ušao s jednim zastupnikom, a sada ih ima 13.

Komentara 24

Avatar nisam_robot
nisam_robot
14:28 07.01.2019.

Ah sada mi je jasno odakle su Ono Mrak Trtitas, Pusicka, Jakovcic i Josipovic postali multimilioneri. Prodaju se za ogromne svote.

Avatar Dadinho
Dadinho
09:48 07.01.2019.

Ja ponekad mislim da će me netko probudit i reči HEEEEEJ skrivena kameraaaa! Samo si sanjao a mi smo snimali parodiju zvanu Hrvatska, sve ovo je laž, Hrvatska je peta ekonomija svijeta, nitko nije gladan, humanitarno pomažemo diljem svijeta, djeca vesela odlaze u školu, političari biciklom odlaze na posao,korupcija je državna sramota, svi žele živjet kod nas ali više nema mjesta pa smo otoke prenapučili... Jer netko da ovo sa strane gleda svih ovih godina snimljeno na videu nebi mogao drukčiji zaključak donjeti... Ovo je VIC od države, teška satir! Naj veča je pak parodija što se mafiji koja kontrolira USKOK,DORH,MUP, prijavljuje kriminal očekuju da mafija sama sebe istražuje i procesuira!

MO
modovisisajteMaraschino
09:38 07.01.2019.

dobro jutro... mojem mužu je za vijećničko mjesto i prelazak u HSLS prije 15 godina, Đurđa Adlešić nudila bjanko ček, tj. što god želi da će dobiti... tako politika funkcionira, USKOK to dobro zna samo što svi zatvaraju oči i u većini slučajeva izio vuk magare

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije