Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijevara

Uplatio nekoliko desetaka tisuća eura misleći da će dobro zaraditi...

policija
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
20.07.2020.
u 12:10

Prevarant mu se predstavio kao broker iz brokerske kuće

Bez nekoliko desetaka tisuća eura ostao je 45-godišnjak iz Varaždina, koji je policiji prijavio da je tijekom kolovoza 2019. godine preko jedne internetske stranice stupio u kontakt s nepoznatom osobom koja mu se predstavila kao broker iz brokerske kuće.

Ponudio mu je dobru zaradu za investitore, pa mu je 45-godišnjak od kolovoza sve do neki dan uplatio nekoliko desetaka tisuća eura, nadajući se dobroj zaradi. No, kad je shvatio da je žrtva prijevare, prijavio je sve policiji koja poduzima sve kako bi pronašla počinitelja.

Ključne riječi

Komentara 3

SI
sisavac
12:22 20.07.2020.

pa štete neke i nema, kad imaš tolko novca da ga bez ikakve provjere predaš nepoznatome... prijevara? ne znam. ima kakav ugovor s tipom kojem je dao novac?

LI
liliZG
13:07 20.07.2020.

podloga svega je pohlepa,... želio je na brzaka zaraditi velike novce, pa ostao bez istih..... niš posebno,... to je kao ona verzija još iz doba yuge kada su svi poslovnjaci dobivali pisma iz nigerije gdje njima treba sjesti uplata od milijon ili dva dolara , samo im daj tvoj račun žira i uplati 10.000 za manipulativni trošak pa ćeš dobiti 100.000 za uslugu,.. bilo je ekipe koja je to pušila...dobro je dok nisi još zaglavio sa koferom i lovom u nigeriji ili nekakvoj takvoj afričkoj državici , ... ima ekipe koja je i tam otišla pa ostala i bez gača, sretni da su živi..... sve za brzu laku zaradu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije