Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODMAH JE SANKCIONIRAN

Upao u probleme: Vozio bez važeće osobne iskaznice i bez vozačke dozvole, ali i pijan

policija
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL
29.07.2020.
u 09:38

Vozač je sankcioniran sukladno odredbama Zakona o osobnoj iskaznici i Zakona o prebivalištu, te će protiv njega biti podnijet optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Policija je jučer uhvatila 49-godišnjeg vozača bez položenog vozačkog ispita i bez važeće osobne iskaznice. Također, vozač je imao i alkohola u krvi te je zaradio prijavu.

- Policijski službenici su jučer u Jarčem Polju utvrdili da vozilom riječkih registarskih oznaka upravlja 49-godišnjak, prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilima, pod utjecajem alkohola od 1,04 g/kg i bez važeće osobne iskaznice. Vozač je sankcioniran sukladno odredbama Zakona o osobnoj iskaznici i Zakona o prebivalištu, te će protiv njega biti podnijet optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, izvijestila je jutros PU karlovačka.

Ključne riječi

Komentara 1

MI
miki45
12:41 29.07.2020.

pa neki misle da mogu po hr raditi sto hoce ---

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije