Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREZAPOSLENA
Povratak na članak

Uoči vjenčanja s glumcem odvjetnica odbila istražiti zločine nad Palestincima za UN

Clooneyev hollywoodski agent dao je izjavu uime Amal Alamuddin, u kojoj odvjetnica objašnjava da nema vremena jer radi na osam slučajeva

Komentari 12

Avatar superhik74
superhik74
21:19 12.08.2014.

Clooney zna tko je vlasnik Hollywood-a a posto zeli nastaviti snimati filmove ne zeli se zamjeriti cionistima kojima je Hollywood centar propagandne masinerije.

VL
PL
@ploto@
21:56 12.08.2014.

Hollywood je uz dole navedeno i svjetski centar svih vrsta nastranog i izopačenog seksa,od homoseksualizma,pedofilije,zoofilije,nekrofilije, eksperimentiranja sa raznim narkoticima itd.Hollywoodsi glumci su u velikom broju alkoholičari i narkomani.Zato nije ništa čudno kad neke teen zvijezde, koje još nisu niti punoljetne,vodeode na odvikavanje od alkohola i narkotika. Dapače,takvo se nakaradno i izopačeno ponašanje u tom svijetu forsira i stimulira.

VL
Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
22:52 12.08.2014.

Penelope Cruz i Javier Bardem su vec dobili po prstima nakon otvorenog pisma loje je Javier napisao u vezi Gaze.

VL
DP
Dule Pacov
08:11 13.08.2014.

di je nadje vako gadnu.

VL
MX
Mister X
00:41 13.08.2014.

Uoči vjenčanja s glumcem odvjetnica odbila istražiti eventualne moguće zločine nad Palestincima za UN .. To je jasno cjelom zapadnom svjetu i Americi naročito nema šta da se tu istražuje Izrael ima pravo na samodbranu - amen... Jasno je svimama tamo tko je tko zar ne zato se bolje igrati i ljubiti sa glumcem nego istraživati a i da istraži za koga to važi ? Pametna cura kou bi netko da pogura da ispadne zna se....

VL
LU
luftbrenzer
10:32 13.08.2014.

"odvjetnica odbila istražiti zločine nad Palestincima ...." Tu se ionako nema što istraživati. Židovi su bili žrtve fašizma i kao takvi sigurno ne bi primjenjivali fašističke metode zatiranja drugog naroda. Nikad se ne raspravlja o mogućim žrtvama druge strane, patrane, pa ni kada su u pitanju djeca. Zatiranje neprijatelja se tretira kao svojevrsna deratizacija. Tko ima samilosti prema mladunčadi buha, ušiju, štakora....... Uvijek se može reći da je neprijatelj to sam tražio. Vjeruje li itko da bi netko žrtvovao svoju djecu gurajući ih pod nož krvniku? Na žalos postoji bezbroj primjera da se negdašnja žrtva pretvori u najgoreg zločinca.

VL
Avatar kapital3 org
kapital3 org
01:27 14.08.2014.

sram je bilo

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.