Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kriminalističko istraživanje

Umro ozlijeđeni muškarac u Rijeci. Policija privela osumnjičenog

policija
Tomislav Miletić/Pixsell
02.02.2020.
u 14:32

Policijski službenici koji su se nalazili u blizini brzo su došli na mjesto događa te zatekli muškarca koji se trčeći udaljavao, a nekoliko metara dalje ozlijeđenog muškarca

Muškarac ozlijeđen sinoć u Adamićevoj ulici u Rijeci je umro u KBC-u Rijeka, a policija je privela muškarca koji je bježao s mjesta događaja, izvijestila je danas Policijska uprava primorsko-goranska.

Policija javlja da je oko 1.35 sati dobila dojavu građana o narušavanju javnog reda i mira u Adamićevoj ulici u središtu Rijeke. Policijski službenici koji su se nalazili u blizini brzo su došli na mjesto događa te zatekli muškarca koji se trčeći udaljavao, a nekoliko metara dalje ozlijeđenog muškarca.

Djelatnici hitne medicinske pomoći stigli su ubrzo te prevezli ozlijeđenoga u hitni medicinski trakt u KBC Rijeka, gdje je umro.

Policijski službenici sustigli su muškarca u bijegu i priveli ga te je nad njim u tijeku kriminalističko istraživanje. Za sad nije poznat način ozlijeđivanja ni druge okolnosti događaja.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar kaligulaa
kaligulaa
07:41 03.02.2020.

Dal' se umrli zove vojko, bar malo sreće u nesreći.

JU
Jure1991
20:52 02.02.2020.

Je li uhićeni bio u haljini?

DU
Deleted user
20:41 02.02.2020.

pala na njega petokraka sa zgrade?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije