Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomicao je granice
Povratak na članak

Umro je prof. Mišo Virag, jedini hrvatski kirurg u Royal Collegeu

Prof. Virag nije puno mario za funkcije, bio je skroman i smatrao je da rad dovoljno govori o čovjeku, a bio je autoritet za kirurgiju lica.

Komentari 8

OB
ObrenM
17:56 17.08.2018.

Nazalost nisam cuo za Gospodina,ali po procitanom je bio Veliki Covjek.Ako na svijetu nije dobio zasluzeno priznanje Ti mu Dragi Boze dodijeli zasluzenu nagradu.Pocivao u bozjem Miru.Sucut Obitelji.

VL
Avatar drInternet
drInternet
18:42 17.08.2018.

Mišo je medicinski gigant utkan u moralni kod svakog pravog hrvatskog liječnika i nije zaslužio ovako neznalaćki nekrolog ali ...

VL
Avatar FranjoJosip
FranjoJosip
18:37 17.08.2018.

Virag je bio jako dobar kirurg, malo drmnut, ali dobar profesor. Vijest je na VL pri dnu stranice, u razini s deckom neke pevaljke, naravno.

VL
MA
markusmario55
19:30 18.08.2018.

A majka mu je jos uvijek ziva.Gospodja doktorica u 105-oj godini zivota.Sucut obitelji.Vrhunski kirurg nas je napustio..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.