Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plenković o Filipoviću:

'Umjesto da se pokaže suosjećanje, pušta se lažna spekulacija o promjeni kandidata HDZ-a'

Zagreb: Veleposlanik Alžira Mokhtar Amine Khelif  upisao se u Knjigu žalosti za Milana Bandića
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/10
01.03.2021.
u 13:13

Ne bi dovodili u pitanje kandidaturu Davora Filipovića, kazao je Plenković

Premijer Andrej Plenković upisao se u knjigu žalosti u Gradskom poglavarstvu u povodu smrti zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića.

"Danas smo ovdje kako bi se kao Vlada upisali u knjigu žalosti u povodu smrti Milana Bandića. Bio je na ovoj funkciji dva desetljeća. Doprinosio je razvoju grada, imao je veliku životnu energiju i entuzijazam i radio je za grad. Njegov odlazak je bio nagao i želim mu zahvaliti na svemu onome što je dobro učinio za Zagreb, Zagrepčanke i Zagrepčane", kazao je Plenković.

Mijenjanje kandidata HDZ-a

Plenković je komentirao informaciju koja je izašla u javnost da će HDZ promijeniti kandidata za zagrebačkog gradonačelnika. Kazao je da kandidatura Davora Filipovića nije upitna. 

"Što se tiče toga, to je brže od istine. Ne bi dovodili u pitanje kandidaturu Davora Filipovića. U samo dva tjedna doživio je tri indikativna napada. Prvo je lažni intervju s lažnom naslovnicom, a to znači da njegova kandidatura nekoga smeta. Onda je proživio navodnu anketu koja bi za njega bila nepovoljna i zadnje je ovo jučer. Umjesto da se pokaže suosjećanje prema naglom odlasku gradonačelnika, u eter se pušta lažna spekulacija o promjeni kandidata", kazao je Plenković. 

Pokazao je koliko je kompetentan te se po ta tri napada vidi da smeta protukandidatima, naglasio je Plenković.

Video: Tko je Jelena Pavičić Vukičević? Bandić joj je vjerovao i sad će voditi Grad do izbora. Čeka je teško razdoblje

Komentara 57

JO
jorgen
13:17 01.03.2021.

Ma tko je taj Filipović? Koliko Zagrepčana je ikada čulo za njega?

TO
ToVuS
13:58 01.03.2021.

E moji hdzovci podržavate pupovca..a kad ode plenki onda ćete reć morali smo..ništa se ne mora..Hrvatski vam narod nikad oprostiti neće.

SA
sani1
13:27 01.03.2021.

Izgleda da mu još nije jasno da je narodu već puna kapa adezeja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije