Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Ukrao karticu, digao novac i vratio je vlasniku

bankomat
Marko Prpić/VLM
11.12.2009.
u 09:45

Lopov je s 53-godišnjakova računa podignuo 1500 kuna i potom karticu vratio vlasniku. Policija je podigla kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja.

Zadarska je policija izvijestila da je u razdoblju između 25. studenog i 6. prosinca u Zagrebačkoj ulici u Zadru nepoznati počinitelj iz kuće 53-godišnjaka otuđio bankovnu karticu s PIN-om, podigao novac sa bankomata, a potom karticu vratio u kuću oštećenog.

S računa mu je podigao oko 1500 kuna. Protiv nepoznatog počinitelja slijedi kaznena prijava zbog računalne prijevare.

Ključne riječi

Komentara 3

KR
Krtola
10:33 11.12.2009.

Kakva racunalna prijevar..covik je imao i karticu i pin..koga je on tu prevario..?? a starac neka zapamti 4 cifren broj..tako da ne ima zaljepljen pin na poledjini kartice da svatko tko pozeli moze da se posluzi a ne da nekogg prevari. u ovom slucaju..ja bi dedicu..kaznio..:(

MM
Mladen Miletić
10:47 11.12.2009.

Nije li to bajka za naj naivnije naivne ?

KO
konkord
11:14 11.12.2009.

Hm..., 53 godine, kartica, manjak keša. Jedino što ja iz toga mogu zaključiti je slijedeće: Tip je s obzirom na godine poželio mlađu koku pa joj posudio karticu ili joj sam dao novce, i sad kad je gospođa saznala da novci nedostaju odlučio malo lagati jer ipak je on ozbiljan obiteljski čovjek i možda djedica pa ne bi bilo baš lijepo da se zna istina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije