Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u autu imala i dijete

Ukrala Mini i bježala policiji: Nakon što je napravila kobnu grešku iz automobila je bacala televizor i bocu viskija

vozačica
City of Lakewood/Twitter
29.09.2022.
u 10:18

Uhićena je zbog sumnje u nesavjesnu vožnju, uz dodatne optužbe za krađu vozila i posjedovanje ukradene imovine

Prošlog tjedna u Lakewoodu u Washingtonu, jedna 32-godišnja vozačica uhićena je nakon što se ukradenim automobilom Mini Cooperom zaletjela u svježi beton. S njom u automobilu je bilo i četverogodišnje dijete. Kod sebe je imala i bocu viskija. Nakon incidenta, dala se u bijeg, no vrlo brzo ju je policija uhvatila. 

Incident se dogodio u ponedjeljak u Lakewoodu dok su ekipe betonirale dionicu kolnika na kružnom toku North Gate Road i Edgewood Avenue, rekli su gradski dužnosnici, piše New York Post.

Na fotografijama s mjesta događaja vidi se Mini Cooper zaglavljen u betonu, ali i otisci stopala.

Nakon što je žena zapela u betonu, svjedoci su izvijestili da je bacila televizor, instant lonac i polupraznu bocu viskija iz automobila prije nego što se dala u bijeg.

Uhićena je zbog sumnje u nesavjesnu vožnju, uz dodatne optužbe za krađu vozila i posjedovanje ukradene imovine. U međuvremenu, grad je priopćio da njegov tim izvođača radova radi na popravljanju štete.

Video: Riječka Fiumara nakon obilne kiše potpuno potopljena, automobili ostali zarobljeni u vodi

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije