Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVLAČENJE UKRAJINACA
Povratak na članak

Ukrajina gubi ključni grad, na okupatore i izdajnike kreću partizanskim ratom: Opkoljeno dvije tisuće vojnika

"Naši gerilci upisali su još jednu pobjedu", komentiraju Ukrajinci likvidaciju proruskog suradnika u Hersonu

Komentari 13

MG
Moj_galebe
22:46 24.06.2022.

Davno sam pisao o tome medutim ima tu puno pametnjakovica koji su pisali bajke .Vidimo i poslije ogromnog oruzja koji su dobili od zapada Ukraina nista ne moze napravit.Imaju strazne gubitke katastrofa.Osam godina se pripremali i naj elitnije jedinice ali ne mozes protiv superiornog oruzja kojeg rusi koriste jedan mali dio..Ne mogu vjerovat sa tako malo vojnika postizu tolike uspjehe na tako ogromnoj zemlji...Plus to je zemlja sa 45 miliona stanovnika..Tu nikakav partizanski rat ne pomaze u ravnici.Novinaru ne blamiraj se..Rekose da se nalazi u kotlu skoro devet tisuca UA vojnika.Bolje se predat i spasit zivu glavu..Kad se Zelenski vraca pregovorin kad izgubi pola zemlje.To je jedna katastrofa eto piskarala niste citali sta sam pisa sad mediji pricaju drugu pricu manite se obmana i koje kakvi sarlatana sta pisu...Da su vlasti imale malo sluha rata nebi bilo ni razaranja.Zemlja se mogla sacuvat.Sad je kasno nek im je bog na pomoci.Amere slusat katastrofa.

VL
Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
00:35 25.06.2022.

Likvidacija "proruskog pripadnika" je pobjeda ukrajinskih gerilaca? Pa što je ovo?

VL
LU
luminax
09:18 25.06.2022.

Da su Ruse u Ukrajini posmatrali kao braću i prijatelje , a ne teroristi ih i stavljali van zakona slušajući Amerikance , do ovoga ne bi došlo .Ovako će se svi iznenaditi kada se na kraju ispostavi da u Ukrajinii ima mnogo više Rusa nego što zvanični podaci kazuju .

VL
DU
Deleted user
00:02 25.06.2022.

Paki,odradio si svoju dnevnu kvotu nebuloza,sad možeš mirno u krpe. Posebno zabavni su proturiječni postovi o tom novom svjetskom poretku,moram priznati da si izuzetno talentiran u tom blentavom popovanju

VL
KM
karba-minaton
20:29 25.06.2022.

Prvo imaju biti porazeni vojno i potpisati kapitulaciju cijele Ukraine, a onda im ostaje gerila. Nije problem sa gerilom, to su oni radili i nakon 1945, i trajalo je desetak godina ali su bili uguseni, rusi znaju kako se to radi. Nije3 to Italija da crvene brigade vrsljaju, niti SAD da vrslja italijanska mafija. Borba ce biti muska, ali znam da ce pobjediti rusi. Zapad ne moze da napravi obojenu revoluciju u Rusiji, dovodili su za veleposlanika najveceg strucnjaka za to, koji je u nekoliko drzava to uradio i nista nije mogao, da su se rusi bojali mogli su da mu ne odobre prijem, ali su rjesili da mu daju sansu, neka proba i pokaze kakav je strucnjak kada naidje na prave strucnjake. Lako je dizati obojene revolucije nekoliko puta kod glupavih, neka izvole u Rusiji.

VL
CM
Crni_moj
17:39 25.06.2022.

Kako god, ne vjerujem da itko pomaže Ukrajinu iz ljubavi ili morala, zato mi je žao da se ubijaju dva naroda tako slična. Teško je reći koji je uzrok rata ovdje, nažalost nitko nas nije izvještavao od 2014 što se tamo događa. Još kao djecu su nas učili da za svađu trebamo najmanje dvije budal...

VL
Avatar kastanjer2
kastanjer2
00:12 25.06.2022.

Ni Mariupolj sa 400 tisuća stanovnika nije bio ključan grad a kamoli će to biti 4 puta manji. Nikakvo ogromno oružje Ukrajina nije dobila od zapada. 108 haubica 155 mm na 1300 km linije fronta je ništa. 14 samohodnih haubica istog kalibra isto je ništa, od toga 7 Njemačkih tek neki dan stigle u Ukrajinu. 4 HIMARS sustava je manje od ništa. Samo je Poljska dala tenkove T72 ostali ništa. Čemu Hrvatska čuva svoje zastarjele M84 tenkove? Da skupljaju prašinu u skladištu? Umjesto da ih da Ukrajini i napravi zamjenu za američke Abramse. Niti jedan zrakoplov nije isporučen Ukrajini. Niti jedan borbeni helikopter nije isporučen. Ništa značajno za protuelektronsku borbu nije isporučeno. 2 baterije S300 su kap u moru koliko treba za PZO. Sa ovakvim "pomaganjem" zapada Rusi se mjesecima muče zauzeti jedan gradić koji nije bitan za ništa.

VL
DU
Deleted user
00:01 25.06.2022.

Pa nismo ni mi dobili rat 1991, dobili smo ga 1995. to je bilo za očekivati. Nismo ni mi imali pravu vojsku na početku - za sve treba vremena, pa tako i za dobiti rat. Ukrajina će izgraditi svoju vojsku i kada se to dogodi, rusi neće znati što ih je pogodilo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.