Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAT U EUROPI
Povratak na članak

NATO započeo vojnu vježbu: 'Snage se obučavaju za odvraćanje i obranu od svake agresije'

Ukrajina je ovog mjeseca pokrenula protuofenzivu kako bi oslobodila od okupacije velike dijelove teritorija u sjeveroistočnoj regiji Harkov. Također je napredovala na jugu. Rusija svoj sedmomjesečni upad u Ukrajinu opisuje kao "specijalnu vojnu operaciju" i niječe da gađa civilne lokacije.

Komentari 11

Avatar Slovenački Idol i Vođa
Slovenački Idol i Vođa
15:38 26.09.2022.

pišu rusi da su ruske obrambene linije u i oko Lymana u raspadu. Drobysheve su zauzele ukrajinske snage. Snage UA ušle su u grad i izbile su ulične borbe unutar Lymana

VL
GI
gira
15:27 26.09.2022.

vijesti na "majke mi".

VL
ZM
zmaček
09:04 26.09.2022.

Nekad silni komentari da se u Ukrajini bori za EU pokazali su se istinitima. Ali u drugom kontekstu. Najnoviji prijedlog da se potpiše mir uz ustupke od četiri oblasti gdje se provodi referendum. U Europi se žestoko protive jedino baltičke zemlje uz Britaniju. Borrell je čak smanjio svoje rusofobno elaboriranje. Naravno Ukrajinci su isto protiv, pa 29.3. su imali puno bolje uvjete nego sad. Ali njih se ionako ništa ne pita. Odluka je na kraju preko bare. Mislim da će se njihov vojni kompleks odlučiti na daljnju zaradu uz eskalaciju. Takve su barem izjave trenutno.

VL
DU
Deleted user
09:05 26.09.2022.

Što čekaju Amerikanci, pomozite Ukrima ko što ste nama pomogli.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.