Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadržani u pritvoru

Uhićene dvije osobe povezane s ubojstvom policajaca u Sarajevu

Pucnjava u Sarajevu
Foto: D. S./Klix.ba
1/4
06.11.2018.
u 13:20

Policajci Šehović i Vujinović stradali su 26. listopada u ranim jutarnjim satima kada su na njih u sarajevskom naselju Alipašino Polje pucali članovi automafije

Policija u Bosni i Hercegovini uhitila je tijekom noći s ponedjeljka na utorak tri osobe koje se dovode u svezu s ubojstvom dvojice policajaca u središtu Sarajeva, a dvojica su nakon ispitivanja zadržana u pritvoru, objavili su u utorak službeni izvori.

Pripadnici državne policijske agencije (SIPA) su tijekom noći na području Rogatice u istočnoj Bosni uhitili tri osobe koje se dovode u svezu s automafijom, naveli su iz SIPA-e. Nakon ispitivanja predani su u nadležnost ministarstva unutarnjih poslova Županije Sarajevo te su dvije osobe zadržane na daljem ispitivanju.

Policija je u Rogatici pronašla u automobil Range Rover, koji se spominjao u ranijim medijskim izvještajima da su ga koristile osobe koje su likvidirale dvojicu policajaca u Sarajevu iz vatrenog oružja. SIPA provodi vještačenje toga vozila. Mediji navode kako su se uhićenja u Rogatici u istočnoj Bosni dogodila nakon dužeg praćenja sumnjivih osoba. Novinska agencija Republike Srpske objavila je kako je jedna od uhićenih osoba od ranije poznata policiji jer je bila uhićivana u okviru akcije "Volan", najveće dosadašnje istrage u BiH u borbi protiv automafije.

Tijekom istrage ubojstva dvojice pripadnika MUP-a Županije Sarajevo Adisa Šehovića i Davora Vujinovića privedeno je i saslušano više od 80 osoba te pretreseno 12 lokacija. Jednomjesečni pritvor je određen tek 33-godišnjem Srećku Trifkoviću s Pala koji se dovodi u vezu s ubojstvom policajaca.

Policajci Šehović i Vujinović stradali su 26. listopada u ranim jutarnjim satima kada su na njih u sarajevskom naselju Alipašino Polje pucali članovi automafije.

 

Ključne riječi

Komentara 1

DE
deda1234
13:46 06.11.2018.

Inace me neinteresiraju dogadaji u susjedstvu ili u ovom slucaju se zbilja nadam da ce ih ulovit polomit sve kosti i bacit u buksu bez ljecnicke intervencije i tako svaka dva tjedna..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije