Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJETNJA NOŽEM

Uhićen zbog prijetnje supruzi

Obiteljsko nasilje
Dubravka Petric/PIXSELL
20.10.2020.
u 10:15

55-godišnjem Siščaninu određen je istražni zatvor jer je u obiteljskoj kući u okolici Siska u kojoj živi sa suprugom , u nakani da ju ustraši, ozbiljno joj zaprijetio.

55-godišnjem Siščaninu određen je istražni zatvor jer je u obiteljskoj kući u okolici Siska u kojoj živi sa suprugom , u nakani da ju ustraši, ozbiljno joj zaprijetio. Te je prijetnje, pod znatnim utjecajem alkohola, ponovio dva dana kasnije držeći nož u ruci, što je suprugu ustrašilo i  izazvalo bojazan za vlastiti život. 

Policija je intervenirala, uhitila supruga i podnijela kaznenu prijavu zbog prijetnje. Općinsko državno odvjetništvo u Sisku je nakon ispitivanja osumnjičenika podnijelo sucu istrage nadležnog suda prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv muškarca zbog opasnosti od utjecaje na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela i počinjenja djela kojim prijeti. Sudac istrage prihvatio je prijedlog i odredio mu istražni zatvor iz naznačenih osnova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije