Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Uhićen ubojica supruge Marko Špendić

novska
Tomislav Miletić/24 sata
20.10.2009.
u 12:08

Špendić je svoju suprugu prošle subote nasmrt izbo nožem u obiteljskoj kući u Staroj Subockoj te potom pokušao počiniti samoubojstvo.

Nakon što je otpušten s bolničkog liječenja, 57-godišnji Marko Špendić, osumnjičeni za ubojstvo supruge Borke (43), jučer je uhićen.

Podsjetimo, Špendić je svoju suprugu prošle subote nasmrt izbo nožem u obiteljskoj kući u Staroj Subockoj te potom pokušao počiniti samoubojstvo. Objesio se, no sin i susjed su ga uspjeli skinuti s konopca, ali je s teškim i za život opasnim ozljedama, u komi, prevezen u bolnicu u Novu Gradišku.

Osim za ubojstvo supruge i nasilje u obitelji osumnjičen je i za nedozvoljeno posjedovanje oružja i eksplozivnih tvari jer mu je u kući pronađena ručna bomba, zatvarač za pušku i puščano streljivo koje je nezakonito posjedovao.

Po završetku kriminalističke obrade Špendić je uz kaznenu prijavu doveden istražnom sucu Županijskog suda u Sisku koji mu je odredio 48-satni pritvor.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije