Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Inicijativa umirovljenika
Povratak na članak

Ugradite dizala u 16.804 zgrade koje ih nemaju

Koordinacija udruga pokrenula je inicijativu ugradnje liftova u zgrade s četiri i više katova uz sufinanciranje iz fondova EU

Komentari 4

JU
juma
00:04 10.10.2017.

Nema sanse da kupim stan bez dizala, makar bio i na prvom ili drugom katu. Nikad ne znas sto ti zivot nosi i odjednom postanes zatocenik u vlastitom domu.

VL
DU
Deleted user
02:58 10.10.2017.

Šta bi ovi penzići pa zdravog života svima puna usta ?

VL
IB
iva.begovic
09:54 07.10.2018.

Ima li ijedna EU država koja novce iz Europskih fondova troši na veće gluposti? Nešto potpuno nerazvojno, ugrađivati liftove u sve zgrade. Suludo. Tko je star neka proda stan i kupi u zgradi u kojoj lift ima. Novce ulagati u poduzetništvo, razvojne programe i civilne invalide jer si sami ne mogu pomoći i diskriminirani su u odnosu na branitelje. A ne trošiti na staračku populaciju. Kajgod.

VL
Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
00:55 10.10.2017.

a sta fali stepenicama...malo kondicije nikom ne skodi postacemo ko ljudi iz cetanog...voli

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.