Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
(NE)PRAVDA

Ugostiteljima puna cijena naknade za prazne terase?!

naknada
Maja Šantoši/Pixsell
27.04.2011.
u 17:47

Gradska vlast gospodarstvenicima otpisala više od pet milijuna kuna, a ugostiteljima ne želi ni 100.000 kuna

SLATINA – Zbog smanjenih prihoda u prva tri mjeseca ove godine za više od 40 posto slatinski ugostitelji zatražili su od gradske vlasti da im smanji ili da ih oslobodi plaćanja naknade za korištenje javnih površina (terasa) za koje su do sada uredno podmirivali račune.

– Ne možemo uvažiti vaš zahtjev jer odluka o gradskim porezima ne predviđa takvu mogućnost., odgovorio im je gradonačelnik Ivan Roštaš koji nezadovoljnim obrtnicima nije objasnio po kakvim je odlukama gradske gospodarstvenike "oslobodio" više od pet milijuna kuna nenaplaćenih potraživanja. Umjesto štednje i smanjenja gradskih poreza i drugih davanja gradska vlast svojim sugrađanima od 1. svibnja uvodi novi trošak: Prirez na porez na dohodak od šest posto.

Ključne riječi

Komentara 1

KA
kapt56
06:03 01.05.2011.

Smanjite cijene pa će ljudi dolaziti na terase, e moji ugostitelji vi bi postali bogataši za jedno ljeto, e neće ići!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije