Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA PRAVILA ZA INTERNE UPUTNICE
Povratak na članak

Udruge: Nakićeva odluka o C1 uputnici izazvala kaos u sustavu

Odluka o C1 uputnici donesena je bez potvrde Upravnog vijeća HZZO-a, stoga se sumnja u njezinu valjanost

Komentari 8

DA
darwil
15:50 14.07.2016.

Ovaj Nakić je izmišljotina za 16 stoljeće.

VL
ST
Stijena001
16:13 14.07.2016.

Zivim 200 km. od Zg.sve kontrole moram obavljat u Zg. u kojem postoji referentni centar... analizu krvi jedino rade na KBC sa internom uputnicom odem na KBC i isti dan obavim, sad moram imat uputnicu od svog lijecnika putni nalog sa pratnjom ...sto je sad skuplje...toliko o ustedi Nakica

VL
Avatar quousque tandem
quousque tandem
17:50 14.07.2016.

Žalosno mi je ovako govoriti o ministru kojeg sam do sad podržavao, ali ovo je povratak na "prelijevanje iz šupljeg u prazno" kakvo su radili njegovi prethodnici. C1 "uputnice za sve" bile su do sada rezervirane samo za najteže bolesnike, obiteljski liječnici mogli su ih propisati maksimalno 4 mjesečno i čuvali su ih samo za one kojima stvarno trebaju. Ovo je, za razliku od naplaćivanja hitne, pravi udar na najteže bolesnike.

VL
BR
brodludjaka
19:46 14.07.2016.

Aje javite ovom čovjeku da je nesposoban ,nekompetentan, neinteleigentan i sve tako redom i da se ostavi posla. Uskoro će novi ministar, pa ćemo valjda nakon 25 godina napokon dobiti jednog intelektualno zdravog ministra zdravstva. Hdz nam godinama podastire raznee ljude umanjenih intelektualnih sposobnosti. Ovaj stvarno izgleda kao zombie.

VL
Avatar MK
MK
14:41 14.07.2016.

...Nakiću - buduci narastaji Hrvatske za ovaj potez su ti zahvalni! ...kriticari se ocito uopce ne brinu za "kaos neplacenih racuna"! ...U Svicarskoj nije drugacije nego to sto je Nakić uveo - naravno se sada neki bune.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.