Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stečajni postupak
Povratak na članak

Udruga Zviždač pred stečajem zbog 23.000 kuna duga

U opisu cilja i djelatnosti udruge Zviždač navodi se direktna zaštita ljudi, radnih i ostalih prava s posebnom pažnjom za zaštitu žrtava korupcije i svih ugroženih pojedinaca koji u svojim sredinama ukažu na kriminal, korupciju i nepoštivanje zakonitosti i to slanjem upita, prijedloga i zahtjeva u predmetima kršenja ljudskih, radnih i ostalih prava

Komentari 1

OB
ObrenM
15:21 10.05.2018.

Vladi je"problem"pomoci udrugu sa par desetaka kuna.Problema nema u financiranju LGB- te populacije,pupavcevih tiskovnih bljuvotina i t.d.Zvizdaci bi trebali tuziti ovu vladu"svemocnoj"umjetnoj pokvarenoj tvorevini EU.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.