Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Utrka za Život'

Udruga 'Hrvatska za Život' organizira sportsko-rekreativni projekt: Kotizacije idu obiteljima za koje skrbe

Foto: Udruga "Hrvatska za Život"
1/4
16.06.2020.
u 17:33

Start glavne utrke za odrasle je u 11 sati na jezeru Bundek, a trči se Savskim nasipom do Savskog mosta i natrag

Sportsko-rekreativni projekt "Utrka za Život" održava se u subotu, 20. lipnja, na zagrebačkom jezeru Bundek i na Savskom nasipu. Organizira ga udruga "Hrvatska za Život", a cilj je osvijestiti važnost svakog ljudskog života od njegova prirodnog začeća do prirodne smrti.

Start glavne utrke za odrasle je u 11 sati na jezeru Bundek (kod ljetne pozornice), a trči se Savskim nasipom do Savskog mosta i natrag sjevernom stranom nasipa do cilja na istoj poziciji na Bundeku, ukupno 6800 metara. Podizanje startnih brojeva i majica počinje u 9 sati te je tada moguće izvršiti prijavu, ali i ranije putem linka

Kotizacija je 50 kuna, u što je uključena majica i okrjepa, a ostatak donacija usmjerava se prema tatama, mamama i bebama za koje se skrbi kroz udrugu "Hrvatska za Život".

Dječja utrka održat će se s početkom u 10 sati, u kategorijama od 0 do 3, 3 do 6  i 6 do 9 godina. Djeca će biti nagrađena prigodnim poklonima, a za njih nema kotizacija, već je moguće dati donaciju za pomoć majkama i djeci. Prijavnicu za dječju utrku možete pronaći ovdje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije