Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Udruga 105. brigade: Tražimo demantij od Bandića

Bandić
Arhiva VL
07.01.2010.
u 13:54

Na listi udruga proizašlih iz Domovinskog rata koje podržavaju Milana Bandića za predsjednika RH navodi se i ime Udruge ZNG-a 105. brigade zbog čega je reagirao ratni zapovjednik te postrojbe brigadir Stjepan Ivanić.

- Postoji samo Udruga 105. brigade Hrvatske vojske, čiji su članovi zgranuti ovom dezinformacijom. Stoga od izbornog stožera kandidata Milana Bandića tražimo demantij ili ćemo poduzeti druge zakonske mjere - tvrdi brigadir Stjepan Ivanić, ratni zapovjednik te postrojbe.

Ivanić navodi kako dobar dio članova te brigade uključujući njega podržava Ivu Josipovića, dajući pri tome svakom pripadniku postrojbe pravo izbornog izjašnjavanja - navodi se u priopćenju.

Komentara 19

Avatar Idler 3
Idler 3
14:25 07.01.2010.

Ja u ovo naprosto nemrem vjerovat...pa Bandić je veeeliki radnik, a tek katolik...a pošteeeen >:-))

OB
-obrisani-
15:09 07.01.2010.

Taj predsjednik će očito i jedini glasovati za Haškog predsjednika,očito su neke povlastice na pomolu.......,članovi udruge bi trebali tužiti njega.Nevjerojatno kakav pritisak iz stožera SDP,ovaj slučaj iz Dubrovnika to dokazuje......,prvo potpiše potporu,a onda netko nazove iz SDP-a i zaprijeti,mora da su taj dio posla dali Ranku Ostojiću,milicajcu koji ima iskustva sa batinanjem studenata iz 1971,....

BR
brle
14:23 07.01.2010.

nije vrag da dusko ljustina i bandic lazu...cccc! kakoli fotelje spajaju ljude, nema u tom slucaju veze niti nacija, niti vjeroispovijest niti rasa, a niti politicko misljenje. nego, zanima me dali su ovi \"neprirodni\" savezi nastali jos u ratu svercajuci gorivo i ostalo, ili su to neki novi klinci na sceni zadnjih par mjeseci....hahahahahah

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije