Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strava

Udario trudnicu kad mu je naredila da se makne od djece

silvoanje
Arhivska fotografija
24.02.2011.
u 10:57

Osuđenog pedofila od malena su smatrali čudakom. Učio je po posebnom programu, promijenio dvadesetak tvrtki, a oženio se prije nekoliko godina

Počinitelj je monstruoznog zločina, seksualnog zlostavljanja djevojčice od samo četiri godine, A. M. (32), oženjeni vozač kamiona iz zapadnog dijela Zagreba, koji je već osuđivan zbog seksualnog nasilja nad djecom.

Krao od poslodavaca

Toga pedofila nepravomoćno osuđenog na osam godina zatvora zbog seksualnog iživljavanja nad djevojčicom, što je snimio mobitelom, a usto je curici pokazivao i pornografiju, susjedi opisuje kao čudaka.

Živio je s majkom radnicom, ocem braniteljem i umirovljenikom, rastavljenom sestrom, nećakom i suprugom. Susjedi kažu da je se kao dijete razlikovao od svojih vršnjaka, da se ponašao neobično te da je imao problema sa živcima. Da s dječakom nešto nije u redu, pokazalo se još u osnovnoj školi. Kako nije mogao pratiti redovitu nastavu, učio je po specijalnom programu, a potom se u srednjoj školi na Svetom Duhu školovao za limara.

Kao radnik promijenio je, tvrde poznanici, dvadesetak tvrtki za koje je vozio kamione, no redom su ga otpuštali. U zagrebačkoj tvrtki za trgovinu i usluge “Humić” nije radio ni godinu dana – otpustili su ga otkrivši da je kontinuirano krao.

Radio je kao dostavljač, ali i na blagajni te je uspio “zamračiti” podosta novca. Kad su shvatili da krade, poslodavci ga nisu tužili jer im je najvažnije bilo da ga se što prije riješe.

Dok je bio na slobodi, A. M. je slabo izlazio, u kvartu se ni s kim nije družio, bio je šutljiv i povučen, a ni alkoholu ni drogama nije bio sklon.

Jedna susjeda kaže da “je djelovao tako dobrodušno da bi mu bez razmišljanja, da joj je ikad trebalo, ostavila djecu na čuvanje”. Na sreću, za to nikada nije imala potrebe.

Golfom išao po ženu

Susjedi pamte i jedan incident koji se dogodio prije deset godina. Jedna mu je trudna žena na ulici prigovorila što se druži s djecom te mu rekla da ih ostavi na miru da se igraju, na što ju je A. M. šakom udario u trbuh.

Nitko ga nikad nije viđao s djevojkama, no kruži priča o tome kako je prije nekoliko godina pronašao suprugu. Po ženu je u sjeverni dio BiH, rodni kraj njegovih roditelja, krenuo u iznajmljenom Golfu IV kako bi ostavio dobar dojam.

Plan mu je očito uspio jer se ubrzo vratio s djevojkom, kojom se potom oženio. No susjedi kažu da su bili čudan par. Svadba je prošla nezamijećeno, djece nemaju, ona i dalje stanuje s njegovima. Njegov je otac odbio razgovarati s nama.

Ključne riječi

Komentara 6

ME
meduza191
13:07 24.02.2011.

tko zlostavlja najslabije - djecu, nije zaslužio da mu se priznaju bilo kakva ljudska prava.....sve takve kaznit bez milosti....obavezno kastracija...

HI
Hierro
16:31 24.02.2011.

Ovo je još u fazi istrage, daleko od pravomoćne presude, dakle \"heroji\" jezik za zube.

IS
istinaipravda
18:29 24.02.2011.

inicijali a.m., sada znamo i tko je u pitanju: http://sudovi.pravosudje.hr/zszg/index.php?linkID=rocisnik&action=edit&date=2011-02-22

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije