Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Majka dvoje djece

Učiteljica spavala s učenikom (14), a sada je otkriveno još šokantnih detalja njihove veze

Samantha Ciotta
Foto: Facebook
1/3
18.10.2017.
u 09:30

Među učenicima se počeo širiti i video u kojem maloljetnik priznaje da spava s učiteljicom, ali i da imaju seks u troje

Samantha Ciotta (32), učiteljica u srednjoj školi u Beaumontu u američkoj saveznoj državi Kaliforniji uhićena je još u rujnu zbog spolnog odnosa s 14-godišnjim učenikom, a sada je otkriveno još šokantnih detalja njezina odnosa prema maloljetniku.

Udana majka dvoje djece uhićena je nakon što je u javnost procurio video na kojem se 14-godišnjak nalazi samo u gaćicama i majici, a u pozadini je i njegova učiteljica.

Na videu maloljetnik govori kako spava s njom (učiteljicom) mjesecima, ali i da su imali seks u troje.

Nakon što je uhićena, policija je pretražila i njezin dom u kojem je pronašla poruku koju je 32-godišnjakinja napisala svome suprugu, a u kojoj mu objašnjava svoju vezu s maloljetnikom.

Dječak s kojim je imala seksualne odnose nema roditelje, a živi s rođacima. Oni su policiji kazali kako je učiteljica dolazila u njihovu kuću i predstavljala se kao 14-godišnjakova odvjetnica te mu je kupovala skupocjenu odjeću i obuću.

Nakon što se video dječaka i učiteljice počeo širiti među učenicima, jedan od njih prijavio je sve Službi za zaštitu djece.

Sumnja se kako pohotnoj učiteljici ovo nije prva veza s učenikom te da ih je imala još u prošlosti, no to se treba dokazati na suđenju koje će se uskoro održati.

Komentara 60

Avatar kaznitelj
kaznitelj
10:49 18.10.2017.

Ne znam stvarno,idem se baciti pod vlak...Pa gdje su takve učiteljice bile kad sam ja imao 14 god ?!?! U pm i sreća :-/

PA
pappmisi
11:38 18.10.2017.

A Francuski Predsenik Macron i njegaova veza sa uciteljicom to se ne osudjuje ??????

DU
Deleted user
12:02 18.10.2017.

Ha ha ha pa gdje su bile te pohotne uciteljice u moje doba? Barem pola sam ih maznuo ali nazalost samo u mislima :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije