Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Učinkovito, pouzdano i isplativo rješenje za tvrtke i pametne domove koji žele lako upravljati i zaštititi svoje podatke

Qnap NAS
Foto: Promo
1/3
07.03.2023.
u 13:55

Sve važno na jednom mjestu uz QNAP TS-1655.

Kažu da je organizacija pola posla, upravo zato ovaj napredni QNAP NAS centar za pohranu datoteka uštedjet će vaše vrijeme za pretraživanje i prebacivanje, kao i mjesta na vašem kompjuteru ili laptopu preko integriranih aplikacija za pohranu, upravljanje, sinkronizaciju, pretraživanje i arhiviranje datoteka.

QNAP TS-1655 dobio je brojne pozitivne recenzije korisnika iz cijelog svijeta koji su za svoj posao ili dom odabrali upravo ovo snažno 2.5GbE hibridno rješenje za pohranu s prostorom za čak 16 diskova koji pogoni 8-jezgreni visokoučinkoviti Intel® Atom® C5125 procesor 2.8GHz što omogućuje veliki kapacitet pohrane te dugoročnu brzu i jednostavnu dostupnost.

Imate potrebe za pohranom velikih datoteka poput snimki, filmova, fotografija, baza podataka, dokumenata, emailova i programa? Povežite ih s QNAP NAS sustavom koji će tako postati riznicom vaše poslovne ili privatne arhive.

Foto: Promo

QNAP (Quality Network Appliance Provider) NAS je vrsta uređaja za pohranu podataka spojenog na mrežu koji omogućuje centraliziranu pohranu podataka i upravljanje za tvrtke i domove. Također on omogućuje većem broju korisnika pristup i dijeljenje datoteka s jednog središnjeg mjesta, što olakšava sigurnosno kopiranje i upravljanje velikim količinama podataka. QNAP NAS sustavi također nude napredne značajke kao što su streaming medija, virtualizacija i integracija u oblak, što omogućuje pokretanje različitih aplikacija i usluga na istom uređaju. Sa značajkama kao što su hardverska enkripcija, RAID zaštita i zaštita od snimke, QNAP NAS sustavi također nude poboljšanu sigurnost podataka kako bi zaštitili vrijedne podatke od gubitka ili krađe. Općenito, QNAP NAS sustav nudi vam cjelovito rješenje za pohranu podataka, upravljanje i zaštitu.

Većina nas barem jednom se susrela s razmišljanjem “Zašto nešto čuvam ako to nemam kad mi treba i gdje mi treba”. Posebno kad je u pitanju posao, naći se u situaciji da ne možeš doći do željenih podataka u ključnom trenutku, zna biti dosta frustrirajuće, stresno i skupo.

Ukoliko i vi tražite rješenje, ovih pet karakteristika QNAP NAS sustava moglo bi vas potaknuti da odaberete QNAP TS-1655 još danas: Centralizirana pohrana podataka, Sigurnosno kopiranje i oporavak od uništenja, Dijeljenje datoteka između više uređaja, Strujanje medija na uređaje, Pokretanje virtualnih strojeva i aplikacija, Poboljšanje sigurnosti podataka uz RAID zaštitu.

Foto: Promo

Qnap NAS za pametne domove

QNAP NAS prikladan je za korištenje u kućnom okruženju jer pruža jednostavan način centralizacije i upravljanja osobnim podacima poput fotografija, videa, glazbe i dokumenata. QNAP NAS sustav može se koristiti za: Pohranu i sigurnosno kopiranje podataka s više uređaja, spajanje i upravljanje uređajima poput televizora, pametnih telefona i tableta, dijeljenje datoteka s obitelji i prijateljima, zaštititu podataka pomoću ugrađenih sigurnosnih i sigurnosnih značajki i stvaranje osobnog oblaka za udaljeni pristup datotekama.

Qnap NAS za tvrtke svih veličina

QNAP NAS prikladan je za tvrtke jer pruža isplativo i skalabilno rješenje za centraliziranu pohranu i upravljanje podacima. Snažan TS-1655 model Qnap NAS sustava, ima brojne prednosti korištenja QNAP NAS-a u poslovnom okruženju poput već spomenute centralizirane pohrane podataka na središnjoj lokaciji za pohranu i upravljanje poslovnim podacima, što olakšava pristup i dijeljenje datoteka među zaposlenicima. Također, QNAP NAS sustav omogućuje većem broju zaposlenika pristup i dijeljenje datoteka, poboljšavajući suradnju i produktivnost. Važna prednost je zasigurno i skalabilnost - QNAP NAS sustavi su skalabilni i mogu zadovoljiti rastuće potrebe za pohranom podataka kako poslovanje raste. S obzirom na rast potrebe tvrtki i domova za digitalizacijom i uporabom sve većeg broja aplikacija i pametnih rješenja, mnogi će QNAP NAS sustave odabrati upravo zato jer podržavaju virtualizaciju, što omogućuje pokretanje više virtualnih strojeva i aplikacija na istom uređaju.

U modernom vremenu gdje su informacije najvrijednija valuta vrijednost QNAP NAS sustava garancija je sigurnosti podataka pri čemu QNAP NAS sustavi nude napredne sigurnosne značajke kao što su hardverska enkripcija, RAID zaštita i zaštita snimki kako bi se poboljšala sigurnost podataka. Također, dodatna performansa ovog QNAP NAS sustava je sigurnosno kopiranje i oporavak od katastrofe. S ugrađenim značajkama sigurnosnog kopiranja i oporavka od katastrofe, QNAP NAS sustavi pomažu tvrtkama u zaštiti vrijednih podataka od gubitka ili krađe.

Odaberite QNAP NAS sustave kao centralizirano mjesto na mreži za brzu, laku i sigurnu pohranu podataka svih vrsta kako bi vam vaše poslovne i privatne datoteke bile dobro organizirane na jednom mjestu.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije