Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAMETLJIVO PONAŠANJE

Učestalo je zvao i gnjavio iako mu je sud zabranio da je kontaktira

mobitel
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
15.09.2020.
u 08:39

Sumnjiči ga se da je tri mjeseca do 9. lipnja do 9. rujna maltretirao svoju žrtvu

Pošto nije poštivao mjere opreza koje su mu  zabranjivale da kontaktira sa svojom žrtvom jedan 32-godišnjak je sada završio u istražnom zatvoru zbog opasnosti od ponavljanja djela, a ODO Šibenik ga sumnjiči za nametljivo ponašanje.

Sumnjiči ga se da je tri  mjeseca do 9. lipnja do 9. rujna  maltretirao svoju žrtvu. Učestalo joj je slao poruke preko mobitela, društvenih mreža, mejlova...

Osim toga dva puta ju je nazvao na mobitel, a kako mu je ranije bile izrečena zabrana uspostave kontakata sa žrtvom, nju je sve to uznemirilo, pa ga je prijavila. Ovaj put mu je umjesto mjera opreza određen istražni zatvor.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije