Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pucnjava

Učenik poginuo u pucnjavi u srednjoj školi u Ohiju

Mikko Hirvonen
AFP
Autori: IČ/VLM, ba/VLM
27.02.2012.
u 14:55

Napadač, također učenik škole, na Twitteru je najavio da će donijeti oružje u školu, no svi su mislili da se šali.

Jedan je učenik poginuo, a četvero ih je ozlijeđeno u pucnjavi koja se dogodila u ponedjeljak ujutro u menzi srednje škole u Chardonu, na sjeveroistoku Ohija, javlja USA Today.

Napadač, također učenik te škole, predao se okupljenima na području izvan škole. Iz škole je pobjegao još prije no što je ondje stigla policija, rekao je šerif Daniel McClelland.

Kako je otkrila 17-godišnja učenica Heather, mladić, kojega je prepoznala iz škole, ušao je u menzu i počeo pucati. Neki su pobjegli van, neki u susjednu školu koju pohađaju mlađi uzrasti, a neki su se zaključali u zbornicu.

Jedan drugi učenik, Evan Erasmus, rekao je kako je moguće da je napadač pucnjavu najavio na Twitteru, prenosi CNN.

- Mislim da je rekao kako će donijeti oružje u školu i mislim da su svi to zanemarili kao da je riječ o šali - rekao je Erasmus, dodavši kako je moguće da su među ozlijeđenima i učenici škole u obližnjem Auburnu koji su čekali autobus.

Ozlijeđeni su prevezeni u dvije bolnice, a nije poznato u kojoj je učenik koji je preminuo.

Lokalna policija je tijekom jutra blokirala sve ulice u blizini škole.

Ključne riječi

Komentara 3

IP
info_punkt
17:14 27.02.2012.

ma hajde... pucnjava? u americi???

BB
brle brkić
18:57 27.02.2012.

Tak šta loše prije ćemo dobit od amerike neg nešta dobro.

OB
-obrisani-
19:27 27.02.2012.

Ma dajte ljudi,USA jew zemlja od 300 miliona ljudi.Ako se desi ovakav incident to je minorno za tako veliku demokratsku zemju. U Europi se cini genocid pa niko ne cini nista da to sprijeci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije