Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HLADNA FRONTA

Ubrzo stiže hladnije vrijeme: Temperature će pasti desetak stupnjeva

05.03.2021.
u 09:06

Treba biti na oprezu jer će biti poteškoća u prometu

Hladnije vrijeme već je krenulo u Hrvatskoj, posebice na sjeveru i sjeverozapadu, a u idućih par sati kišu možemo očekivati u većini predjela, javlja meteorologinja N1 Tea Blažević.

Potkraj dana kiša će prijeći u susnježicu i snijeg, no ne samo u gorskim predjelima već je možemo očekivati i u nizinama, no tek prolazno.

Jug će imati najmanje oborine, no ipak će znatno zahladnjeti jer će se zapadnjak i jugozapadnjak, a jugo u Dalmaciji postupno okretati na vjetar sjevernog smjera. Velebitom će zapuhati jaka i vrlo jaka bura te će se proširiti na ostatak obale.

Treba biti na oprezu jer će biti poteškoća u prometu. Za vrijeme ovog zahlađenja u Hrvatskoj će biti osjetno hladnije, a u unutrašnjosti će temperature pasti i do desetak stupnjeva u odnosu na danas.

 

Na Dan žena otkrivamo sve.

Komentara 3

Avatar Idler
Idler
09:33 05.03.2021.

Treba voditi opreza ??? Lepa moja hrvatska jazik išla v šole ne 😁

Avatar EtTore
EtTore
12:36 05.03.2021.

Pocela Sezona, hahahahahahahahahahahha... Biti ce prava!

AU
austrougarskigeneral
09:52 05.03.2021.

ma kakvi nista od toga nema više zime

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije