Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odvjetnik Darko Zadro
Povratak na članak

Ubojica na psihijatriji bio 4,5 godina i sada je opet slobodan: 'Platio sam danak kokainskoj ovisnosti'

Darko Zadro prijetio je i osoblju psihijatrijske bolnice gdje je bio prisilno smješten zbog ubojstva, a smirio se tek kad su došla četiri policajca.

Komentari 17

JU
juma
22:38 28.03.2017.

Cetiri i pol godine za ubojstvo, a olakotna okolnost je to sto je bio drogiran?? Ne znam sto vise misliti o nasem pravosudju? Sada ocigledno opasan i neuracunljiv tip opet sece slobodan i prijeti, sve dok opet nekoga ne ubije, pa valjda opet ispocetka. Pitam se koga je ova drzava duzna stititi i od koga? Obicne mirne gradjane od psihopata i kriminalaca ili psihopate i kriminalce od vlastitih zakona? Za ovakve likove, ovdje gdje zivim postoji Verwahrung, sto znaci kako oni, bez obzira na visinu kazne ne mogu izaci iz zatvora sve dok predstavljaju opasnost za svoju okolinu. Dakle i kada odsluzi kaznu on ostaje u zatvoru u cilju zastite sigurnosti normalnih gradjana ako treba i dozivotno.

VL
GL
gloria
22:57 28.03.2017.

Zelim mu da dobije inspiraciju i da posjeti nekog od sudaca i to kada se opet naroka, pa neka prijeti njemu i obitelji, pa da vidite koliko če onda dobiti robije. Ubije čovjeka iz čista mira i dobije 4i pol godine robije. Smijurija od pravosudja. U Americi ispod 25 godina nebi izbjegao.Gdje je pravo na zivot ubijenog? Kod nas se više paznje posvečuje narokanom psihopati nego normalnom čovjeku. Sramota!!!!

VL
Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
23:01 28.03.2017.

ovo je bolesno!sramota!ubio čovjeka,prijeti okolo i proveo 4.5 godine u psihijatriji?!i on slobodan?kakvo je to pravosuđe???

VL
Avatar dr. Evil
dr. Evil
00:15 29.03.2017.

Zar ga nisu dozivotno izbacili iz odvjetnicke komore?!? Taj lik bi htio nekoga zastupati?!? Dajte me prosvijetlite...zasto smo ukinuli Goli otok?!?

VL
Avatar cluesblues
cluesblues
02:26 29.03.2017.

mislim da ce u ovoj drzavi suci poceti raditi svoj posao tek kad neki od ovih manijaka ubije, pregazi ili zatuce nekog iz njihove familije - do tada ce sudovi i suci donositi ridikulozne kazne i raditi travestiju od zakonodavstva, stiteci najgore kriminalce i manijake i pustajuci ih da slobodno secu i ubijaju...suci se upravo natjecu koji ce presuditi blazu kaznu za psihopate i ubojice i smisliti gluplje obrazlozenje te presude...covjek jednostavno nema rijeci, hrvatskoj treba ozbiljna cistka pravosudnog sustava jer ovo je odavno preslo svaku mjeru...

VL
Avatar babas
babas
23:52 28.03.2017.

Ovaj ce jos neduznih pobiti. Trebalo bi suditi onom tko ga je pustio na ulicu.

VL
DU
Deleted user
04:17 29.03.2017.

S obzirom da izrod radi u odvjetnickom drustvu, te je samim time sada cijenjeni clan naseg drustva, gospon fiskal, bilo bi sasvim korektno da se primi obrane ovog balavog izroda iz Ciste Velike. To bi sasvim zaokruzilo pricu o hrvatskim zakonima i o pravosudju.

VL
DO
doktorica
08:22 29.03.2017.

naše sudstvo je preblago i nedovoljno educirano da uopće sagleda problem ovisnika(što i nije čudno jer su se na Pravo uglavnom upisivali lošiji đaci)i uzima u obzir niz olakotnih okolnosti?! da bi opravdalo nasilničko ponašanje ili ubojstvo!odvjetnici, su uglavnom preplaćenii za svoj posao,a u većini slučajeva samo statiraju na sudu jer im to zakon omogućuje,budući se čovjek bez odvjetnika ne može braniti sam,ako je i najneviniji.Ovaj lik koji prijeti-službenoj osobi ,koji ubija itd.-ne smije na slobodu-nego na trajan rad,a onaj tko ga je oslobodio bi trebao razmisliti da li je sposoban za posao koji obavlja!

VL
DS
ds
09:28 29.03.2017.

Tko će biti kriv kad ovaj psihopata ponovo ubije?Ovaj sudac,koji ga je pustio morao bi na prisilno liječenje ,Psihijatrija.

VL
DU
Deleted user
09:10 29.03.2017.

Sramota od države i pravosuđa.

VL
DO
doktorica
08:05 29.03.2017.

Alkatraz za ovakove i to doživotno!

VL
KO
Korisniche
22:19 28.03.2017.

Zlo i naopako vlada ovom drzavom zato vam djabe odijela i kravate djabe ste krecili

VL
Avatar anlaser
anlaser
15:59 29.03.2017.

Jel može taj referendum o Golom otoku ? Svi pljuju po toj "ustanovi" a malo malo svi bi da se ponovo otvori.Čekamo da se i nama dogodi jedan Andreas Brevik pa da ga smjestimo u onaj zatvor s podnim grijanjemm ,tv-om ,internetom i sladoledom što su hadezeovci pravili u Glini (mislim) ?Za koga ? Bajke o Golom otoku prestaju kad se skine spisak ljudi koji su tamo bili a dostupan je na internetu. Puno se njih busalo da su tamo robijali a nemaju pojme gdje je more.

VL
Avatar eli974
eli974
14:56 30.03.2017.

još jedan šamar sudaca da nam pokažu kako zakon nije jednak za sve,hvala shvatili smo po stoti put!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.