Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAVA U GAJNICAMA

Ubio ju je 6 sati nakon što mu je zahvalila jer je “čuva od sveg zla koje postoji”

Ubojstvo u Gajnicama
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/3
20.05.2018.
u 18:16

Ivan K. (36) nožem je izbo izvanbračnu suprugu Anitu N. (39) nakon čega je nazvao policiju i priznao što je učinio

– Da nije on uz mene, ne bi ni mene više bilo – napisala je prije samo četiri dana Anita N. (39) na Facebooku objavu posvećenu svojem izvanbračnom suprugu Ivanu K. (36). U posljednjoj poruci koju je objavila u nedjelju točno u 00.57 sati, zahvalila mu je “jer pazi na nju od sveg zla koje danas postoji”.

Ubio ju je nepunih šest sati nakon što je to objavila, i to u kući u Grintavečkoj ulici u zagrebačkom naselju Gajnice, u kojoj su zajedno živjeli posljednjih mjeseci. Izbo ju je kuhinjskim nožem, a nakon što je završio s grozomornim činom i uvjerio se da je doista mrtva, uzeo je mobitel u ruke i sam nazvao policiju te priznao što je učinio.

Policajci su stigli za desetak minuta, a on ih je mirno čekao u kući. Zaudarao je na alkohol, a prema neslužbenim informacijama, u trenutku kad je počinio ubojstvo bio je poprilično pijan.

– Pa u subotu popodne vidjela sam ih kako zajedno šeću psa niz ulicu. On je poslije otišao do trgovine, a ona je za to vrijeme obrezivala cvijeće u dvorištu. Mislim da nitko od njih nije bio zaposlen, živjeli su od socijale – kazala je jedna od susjeda izvanbračnih supružnika koji su i prije prijavljivani zbog obiteljskog nasilja.

Ubojstvo u Gajnicama
1/9

 

Komentara 89

BR
Bravo
19:14 20.05.2018.

Nema te konvencije koja će spriječiti nečiji napad ludila. Kao što pooštreni zakon o oružju nije smanjio kaznena djela počinjena istim. Samo se povećao broj ilegalnog naoružanja a ubojice sve češće koriste nož, sjekiru, palicu. Ništa ih nije spriječilo u naumu.

I1
ing-12345
18:51 20.05.2018.

No bitno je da je sabor RH ratificirao Istanbulsku konvenciju kojom se daje novac ljevičarima.

RK
Rodneral Križičević Rodnik
20:26 20.05.2018.

Sad će Rada tražiti još novca za boju za nove parole. Tako je, žene, zaštitit će vas Rada s frazama, transparentima i parolama i Vlada koja baca ljude u očaj, probleme i alkoholizam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije