Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOBNI DORUČAK

Ubacila je peciva u toster pa počela vrištati kada je vidjela što se nalazi u njemu

Toster
Foto: GettyImages
23.01.2019.
u 10:28

Prije nego što je njen partner stigao, došlo je do kratkog spoja i sve je bilo puno dima

Djevojka (24) iz Brisbanea u Australiji proživjela je pravu traumu nakon što je slučajno ispekla zmiju u tosteru prilikom pripremanja doručka.

Nesretni slučaj dogodio se 13. siječnja kada je u toster ubacila peciva. Ubrzo je shvatila da nešto nije uredu, no nije bila pripremljena za ono što je uslijedilo, javlja DailyMail.

– Uključila sam toster i on je počeo pržiti kruh. Nakon 10 sekundi počeo je proizvoditi neke čudne zvukove, što mi je bilo vrlo čudno. Engleski muffini obično ne cvrče pa sam pomislila da su već pregoreni – kazala je Salleena Davis koja je pogledala što se događa.

– Provirila sam u toster i vidjela da se nešto miče. Pogledala sam malo bolje i shvatila da je unutra zmija koja je još živa. Počela sam vrištati i zvati partnera jer se jako bojim zmija – rekla je.

Prije nego što je njen partner stigao došlo je do kratkog spoja i sve je bilo puno dima. Toster su iznijeli van te su izvadili zmiju, no ona se više nije micala. Vjeruje se kako je riječ o dijamantnom pitonu.

Pogledajte i video: Igrao se sa zmijom pa naučio lekciju

Ključne riječi

Komentara 1

RE
reborn
12:04 23.01.2019.

Zmija se "više nije micala"... koji eufemizam! Zmija je crkla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije