Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Voda do grla
Povratak na članak

U županiji lani ugašeno 49 obrta, a u tri mjeseca ove godine čak 44

Na kraju 2005. u županiji su bila registrirana 2704 obrta. Iduće godine broj je smanjen za 72, čime je pokrenuta lavina zatvaranja obrtničkih radionica

Komentari 4

Avatar banijac68
banijac68
13:40 10.04.2012.

kažete kako ih nagrađujete a sa druge strane zatvaraju svoj obrt nešto tu ne paše

VL
Avatar banijac68
banijac68
13:38 10.04.2012.

OK situacija je teška ali trebalo bi njih svedno malo kontrolirati dali oni dalje ipak rade i ne plačaju porez i ostale davanja jer ni jedan se nije prijavio na burzu tada što znači ili su več dosta zaradili ili ili dalje rade i imaju od čega živijeti malo treba prošvljati o gradovima gdije su bile njihove radionice jer nije samo u Karlovcu nego je to u cijeloj Hrvatskoj sve se manje radi a sve se više ide po tima trgovačkima centrima neka država malo kontrolira ali ne sa njihovima prijateljima nego tko zna svoj posao Ali če sada da bude minusa ili če me ADMIN obrisati

VL
Avatar kravata
kravata
22:53 10.04.2012.

svaka čast pojedincima oni koji pošteno rade propadaju i zatvaraju pa i ovdje ima oni koje ste nagradili a obstali su zato što su prisiljeni na male cijene pa da bi zaradili nemaju kvalitete a preprodavači posla poberu novac zaa kojeg se ne znoje.

VL
TI
tintilinic100
08:03 11.04.2012.

Trebalo bi provjeriti dal su dotični stvarno zatvorili radnje.. ili rade na crno :)) Sve se to događa radi novca. Oni žele veću lovu i zatvaraju.. a rade .. svi znamo kako.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.