Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZBUNA U SAD-u
Povratak na članak

U zrakoplovu uhićen katarski diplomat jer je pušio u zahodu

Agencije su najprije izvještavale da je u pitanju bio pokušaj aktiviranja bombe, a sada se špekulira da je on zapravo zapalio cigaretu u toaletu, a zatim se neukusno našalio na račun toga postupka.

Komentari 2

OB
-obrisani-
09:14 08.04.2010.

ma dajte V.L... ..kad vec nesto kopirate po portalima...molim vas, objavite barem korektni prevod.....!! ..Diplomat je uhicen, radi ironicne prijetnje, da ce svoje cipele eksplodirati (aktivirati)... .bilo je dovoljno, da se aktiviraju u prisutni skymarshali.. posada pozove pratnju lovca F16ovca F16 do sigurnog spustanja na zemlju..!! ..nakon pretrage, zrakoplova, diplomata.....ustanovljeno je...NISTA...!!! .

VL
OB
-obrisani-
18:14 09.04.2010.

Katarski diplomat i katran na plućima...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.