Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradska vlast i Udru
Povratak na članak

U Zadru ponovno dva odvojena obilježavanja Dana pobjede

Predstavnici gradske vlasti Zadra ponovno su izbjegli polaganje vijenca pod za njih sporan spomenik poginulima za slobodu u 2. svjetskom ratu koji ima i petokraku

Komentari 5

UK
Ugo Kajvez
00:09 17.05.2010.

11.05.2010. u 00:54h baton . Samo zbog ovakve pismene kulture trebao bi ti u posjet dobrom psihijatru ......

VL
Avatar Piruška
Piruška
17:00 08.05.2010.

Mi smo tako jadan narod. Hvata me strah i od same pomisli koliko će još godina proči da se ovakve gluposti prestanu događati. Svakome kome je u interesu??? \"revidirati povjesne istine\", želim reći da u Vrapču ima jedna bolnica gdje primaju pacijente koji misle revidirati prošlost ! Idem iz ovih stopa van iz stana, da pitam ove mnogobrojne kopače kontenjera(jadni ljudi) kaj misle o ovoj pizdariji u Zadru.

VL
GI
gideon7
23:14 08.05.2010.

uklonimo sve petokrake jer one su kao i svastika i slovo u

VL
MO
mozel
12:32 09.05.2010.

Kako Vrancic kaze da je nad tekovinama antifasizma stvorena i danasnja moderna Hrvatska.Sto bi se moglo tumaciti da je i ovaj Domovinski rat u kojemu je Hrvatska pobjednik,a borila se je protiv fasista koji su je okupirali i drzali pod okupacijom sve do OLUJNOG NEVREMENA _ OLUJE koja je oslobodila svoju teritoriju od fasista.Vrancicu dali se slazes sa svojom izjavom,ako jesi onda se moras slagati i sa ovim komentarom.

VL
OB
-obrisani-
00:54 11.05.2010.

JEB*M vas VAMPIRI I PARTIZANČINE ,druže Tito JEB*M tebe i tvoju ženu JEB*M majku svakom jUGOSLOVENU i taj sistem što vas je napravio na taj LOPOVSKI KORUPTIRANI I POKVARENI način .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.