Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABORAVLJENA NAMIRNICA
Povratak na članak

U Varaždinu nekad i suce plaćali s hajdinom kašom

- Heljdu trebamo više koristiti u hrani, ali i kao ljekovito bilje. Ona ne sadrži gluten, a odličan je izvor proteina, vlakana i minerala - kaže profesor Ivan Kolak s Agronomskog fakulteta

Komentari 1

ŽU
žuna
13:44 25.02.2014.

Danas je 21-vo stoljeće i suce pačaju EURIMA, ha,ha, ha

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.