Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europska središnja banka:
Povratak na članak

U trgovinskom ratu koji je objavio Trump, pobijedit će Kina i EU

U simulaciji je Europska središnja banka predvidjela da SAD uvede 10-postotne carine na uvoz te da trgovinski partneri učine isto

Komentari 6

ZI
zimerman
01:23 29.09.2018.

Pobijedit ce Trump a poslije toga ćete imati još jedan razlog da ga mrzite

VL
MX
Mister X
00:09 29.09.2018.

U trgovinskom ratu koji je objavio Trump, pobijedit će" Kina i EU," vjeruju siromasi i bezveznjaci i oni koji veze nemaju . U trgovinskom ratu natradat če rjaa , narod , građani mi svi mali ljudi čemo to skupo platititi . A sav novac ide samo za naoružanje i to je največe sranje.

VL
AN
Ana33
07:43 30.09.2018.

Neznalice iz tzv Eu... Kako može izgubiti onaj koji manje izvozi u Kinu i EU?! Kina izvozi u SAD skoro duplo više... isto tako i EU u SAD. Različitim "smicalicama" Kinezi sprječavaju Amerikancima i Europljanima da uvoze u Kinu! Sada im Amerikanci uzvraćaju!

VL
Avatar lola lola
lola lola
07:30 29.09.2018.

Pa normalno da ovo ide na stetu samo americkoj ekonomiji. Kinezi buju I dalje izvozili po svijetu a Ameri ce placati veci porez na sve sto uvoze iz Kine.

VL
NO
nogogaz
22:24 28.09.2018.

Da vam ispricam jedan dobar stos... SAD! Aahahaha

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.