Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

U tragičnoj nesreći uz Kobea i njegovu kćer poginule i njezine suigračice te njihovi roditelji

Kobe Bryant, Gianna Bryant
Foto: HANS DERYK/REUTERS/PIXSELL/Instagram/REUTERS/PIXSELL
1/3
27.01.2020.
u 09:45

Iako još uvijek nije potvrđen uzrok pada helikoptera, pretpostavlja se kako se helikopter srušio pri brzini od oko 300 km/h zbog guste magle i loše vidljivosti.

U tragičnoj nesreći pada helikoptera u kojoj je poginuo slavni košarkaš Kobe Bryant i njegova kći Gianna, smrtno je stradalo još sedmero ljudi. Utvrđeni su identiteti svih poginulih u nesreći koja se dogodila kod mjesta Calabasas u američkoj saveznoj državi Kaliforniji.

Potvrđeno je kako je među žrtvama 56-godišnji bejzbolski trener sveučilišta u okrugu Orange John Altobelli, njegova supruga Keri i kći Alyssa. Alyssa i Gianna bile su suigračice u akademiji Mamba i trebale su zajedno igrati na košarkaškom turniru. 

Altobelli, poznat i kao ''Coach Alto'', radio je 28 godina kao trener bejzbola, a prošle godine proglašen je trenerom godine. 

 

Kako javlja CBS Local, poginula je i košarkaška trenerica Christina Mauser koja je trenirala Giannu Bryant, mlada košarkašica Payton i njezina majka Sarah Chester te pilot Ara Zobayan. 

Suprug Christine Mauser, Matt Mauser,  potvrdio je na Facebooku da je jedna od žrtava i njegova supruga. 

 

Iako još uvijek nije potvrđen uzrok pada helikoptera, pretpostavlja se kako se helikopter srušio pri brzini od oko 300 km/h zbog guste magle i loše vidljivosti. 

Ključne riječi

Komentara 8

DD
dobar.d
10:26 27.01.2020.

Srusio se zbog magle? A ja mislio zbog sira...Kakve veze ima magla s rusenjem? Nije se zabio u planinu vec je padao velikom brzinom prema ocevidcima...Ocito je doslo do tehnickog kvara koji nema nikakve veze s maglom...nije magla jato gusaka...ili mozda ipak jest?

DD
dobar.d
10:47 27.01.2020.

Slusam radio Pristina kaze Puko ljanac na radiljica od heljikopter u pm pljus maglja u pljaninu vesti na ciriljica cito cita ljuljaj ljekaj

CH
che99
10:08 27.01.2020.

ne mogu vjerovati da se u 21 stoljeću i sa današnjom tehnologijom oslanjaš na vid pilota u slučaju magle!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije