Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća u Splitu

Dva policijska vozila sudjelovala u sudaru: Dva policajca teško ozlijeđena

Prometna nesreća u Splitu
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
25.01.2020.
u 09:18

Vozačica je bila u alkoholiziranom stanju i njeno se vozilo nakon sudar odbilo i zatim udarilo u dva vozila na autobusnoj postaji od kojih je jedno bilo iz policije

Splitska policija potvrdila je da su u prometnoj nesreći u subotu ujutro na staroj Solinskoj cesti teže ozlijeđena dvojica policajca.

"Naš dva teže ozlijeđena policajca nalaze se u splitskoj bolnici dok za preostale dvije ozlijeđen osobe nema informacija o težini njihove ozljede", rekli su u splitskoj policiji.

Prema neslužbenim informacijama, dvojica teže ozlijeđenih policajaca izvan su životne opasnosti.

Prometna se nesreća dogodila u 3,45 sati kada su se na staroj Solinskoj cesti sudarila dva vozila.

"U jednom od tih vozila marke Audi vozačica je bila u alkoholiziranom stanju i njeno se vozilo nakon sudar odbilo i zatim udarilo u dva vozila na autobusnoj postaji od kojih je jedno bilo iz policije koja je obavljala kontrolu prometa na toj cesti", rekli su Hini u Državnom odvjetništvu Splitu čiji je dužnosnik obavio očevid.

Kako su rekli,  Audi se nakon ove nesreće zaustavio u "nezgodnom položaju" te su intervenirali vatrogasci i pomogli iz njega izvući vozačicu koja je bila u alkoholiziranom stanju.

Prema napisima lokalnih medija, drugo vozilo koje se sudarilo s osobnim vozilom Audi bilo je policijsko.

Ključne riječi

Komentara 3

GR
gragakarlovac
14:23 25.01.2020.

Majstori se dokazuju iz tjedna u tjedan!

NI
nikola13782
20:10 25.01.2020.

Bogami u ovome Splitu nitko nije normalan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije