Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija

U stravičnom sudaru kamiona i kombija poginulo najmanje 11 ljudi

LeBron James
Foto: Reuters
1/2
26.03.2010.
u 16:10

Direktor službe za hitne slučajeve Kerry McDaniel izjavio je da se nesreća dogodila kada je kamion iznenada prešao u suprotni trak te se frontalno sudario s kombijem

U stravičnom sudaru kombija i kamiona poginulo je najmanje 11 ljudi u američkoj saveznoj državi Kentucky.

Direktor službe za hitne slučajeve Kerry McDaniel izjavio je da se nesreća dogodila kada je kamion iznenada prešao u suprotni trak te se frontalno sudario s kombijem. Većina od 11 poginulih nalazila se u kombiju, a zasad je poznato da je poginuo i vozač kamiona.

Ključne riječi

Komentara 2

CA
carinik
23:22 28.03.2010.

suprotni trak?...gledam video...pa kaj to nije autoput

DH
dhl
13:06 31.03.2010.

carinik: kod njih autoput u pravilu nema ogradu - nije obavezna, iako su ju na nekim dionicama postavili. Zato im se događaju takve stvari.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije