Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tulio Demetlika
Povratak na članak

U srazu Milanovića i aktualne predsjednice, sigurno je da nam je kandidat ljevice prihvatljiviji

HNS-ov Stjepan Čuraj ponavlja da će cijela njegova stranka donijeti odluku o potpori pojedinom kandidati kada se prouče i rasprave programi i osobe koje će se kandidirati

Komentari 4

DU
Deleted user
15:43 18.06.2019.

Glasati za Milanovića znači biti zaboravni retard.

VL
Avatar nekakav
nekakav
14:19 18.06.2019.

nekako se prebrzo zaboravilo i oprostilo zokiju sve što je radio, i kako je radio. ali, sve je u redu, nek narod se izjasni, ako je jedan bandić, u medijima prikazan ko teški kriminalac, dobio milijun glasova protiv josipovića, onda zoki mora dobiti barem isti broj glasova ko milan bandić! tko će pobijediti? prvo moramo znati da se likovi natječu za najjadniju državničku ulogu, položaj, od svih većih.

VL
PU
paul-umpe
15:09 18.06.2019.

opet razarate hrvate

VL
Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
15:52 18.06.2019.

"ali ta cijena prije svega vrijedi zbog kurikularne reforme koja kreće od jeseni" Je li to HNS priznao da je koalirao s HDZ-om samo da može uništiti hrvatsku mladež i školstvo?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.