Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tulio Demetlika

U srazu Milanovića i aktualne predsjednice, sigurno je da nam je kandidat ljevice prihvatljiviji

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
18.06.2019.
u 13:50

HNS-ov Stjepan Čuraj ponavlja da će cijela njegova stranka donijeti odluku o potpori pojedinom kandidati kada se prouče i rasprave programi i osobe koje će se kandidirati

Ni HNS ni IDS neće imati svoga kandidata za predsjednika RH pa tek trebaju odlučiti kome će dati svoju potporu. U IDS-u očekuju da im se SDP-ov kandidat Zoran Milanović, koji je jučer i služeno objavio kandidaturu, sam obrati i zatraži njihovu potporu, no, kako je rekao IDS-ov Tulio Demetlika, treba vidjeti prije toga hoće li se netko iz njihove Amsterdamske koalicije ipak odlučiti kandidirati.

- Možda će se iz Amsterdamske koalicije pojaviti koji kandidat tako da je još preuranjeno govoriti o konačnoj podršci nekom od kandidata. No, u srazu Milanovića i aktualne predsjednice, sigurno je da nam je kandidat ljevice prihvatljiviji. Kolindi Grabar Kitarović zamjeramo što u proteklih pet godina kao predsjednica nije učinila puno od onoga što je obećala i kao kandidat desnice nam nije prihvatljiva – rekao je Demetlika zaključivši kako će IDS sigurno donijeti odluku koga će podržati.

HNS-ov Stjepan Čuraj ponavlja da će cijela njegova stranka donijeti odluku o potpori pojedinom kandidati kada se prouče i rasprave programi i osobe koje će se kandidirati.

- Milanović ima svoj osebujan stil. Mislim da ćemo teško naći nekoga tko nam nije prihvatljiviji od trenutačne predsjednice, prije svega, zbog koketiranja s ekstremnom desnicom, ali pričekajmo da vidimo sve kandidate. Svjesni smo cijene koju ćemo platiti ili je plaćamo zbog ulaska u HDZ-ovu Vladu, ali ta cijena prije svega vrijedi zbog kurikularne reforme koja kreće od jeseni i brdo drugih stvari koje smo napravili. To vrijedi cijene koju smo platili jer smo to platili ne zbog interesa stranke, jer smo svi znali što će se dogoditi, to smo napravili zbog interesa građana, koliko god to patetično zvučalo, to je u tom trenutku bio najbolji potez – objasnio je Čuraj.

Komentara 4

DU
Deleted user
15:43 18.06.2019.

Glasati za Milanovića znači biti zaboravni retard.

Avatar nekakav
nekakav
14:19 18.06.2019.

nekako se prebrzo zaboravilo i oprostilo zokiju sve što je radio, i kako je radio. ali, sve je u redu, nek narod se izjasni, ako je jedan bandić, u medijima prikazan ko teški kriminalac, dobio milijun glasova protiv josipovića, onda zoki mora dobiti barem isti broj glasova ko milan bandić! tko će pobijediti? prvo moramo znati da se likovi natječu za najjadniju državničku ulogu, položaj, od svih većih.

PU
paul-umpe
15:09 18.06.2019.

opet razarate hrvate

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije