Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Užas na poljima
Povratak na članak

U solani nema soli ni za jaje posoliti, a povrće i voće propada

Goleme količine kiše poljoprivrednike tjeraju u očaj, a i turiste iz Hrvatske

Komentari 12

T1
t111
16:44 02.09.2014.

manje turista, manje nocenja, a ministar govori o plusevima.

VL
AN
AnteNevistić
16:29 02.09.2014.

došle su "gladne" godine

VL
Avatar noesiss
noesiss
17:40 02.09.2014.

think - uvozno voce i povrce i ne vrijedi nista, umjetno i napumpano, bez boje, okusa i mirisa. Ja i kupujem samo kod seljaka, kod domacih proizvodjaca i poljoprivrednika, nista zivo ne kupujem uvozno od hrane, posebno po velikim magazinima, Aldi i slicnim. Samo na pijaci, i u domacim lokalnim trgovinama, u lokalnoj mesnici, nista konfekcionirano, upakovano, a posebno smrznuto. Rijetko sam kod ljekara, hvala Bogu, pospjesujem domacu ekonomiju, potrosim 10 -ak eura vise, ali zato ustedim na lijecniku, i svi zadovoljni.

VL
SA
sargu123
18:39 02.09.2014.

HDZ-ov komentator svega i svačega, tzv Puky i kako sve još mogao bi napisati kako je i za ovu nepogodu kriv SDP. Jel tako, Puky, Smokeonthewater...... strawa!

VL
Avatar bok
bok
22:47 02.09.2014.

a sta, pa na to su uvijek moze racunati da vrijeme pokvari planove. Jednini spas je promjeniti Business... Uvijek bilo i bit ce

VL
MN
mnemnosine
17:17 02.09.2014.

Intersantno da su se crni oblaci samo nad Balkanom nadvili. Sve su to klimatske manipulacije, da se unisti poljoprivreda i proizvodja, da se utrpa uvoz iz tudjih zemalja.

VL
L0
luena 01
17:13 02.09.2014.

Neko vece gledam na TV-u najvecu solanu u njemackoj koja je 800m ispod zemlje... soli u izobilju ,a gdje su nase solane ,nadzeme .gdje ubiru nasi sol... Dobro znamo mi ista il samo kukat , kako se kaze kad vecec sve uvozimo mozemo i sol uvoziti.. Kod nas pocelo sve propadat pa nek i solane propadnu...

VL
Avatar think pink
think pink
17:16 02.09.2014.

stvarno mi je već preko glave ovih naših seljaka koji non stop lupetaju kako uvozno voće i povrće ne vrijedi baš ništa... da je to čisto smeće... i da jedino njihovo - dvostruko skuplje - nešto vrijedi. neka se malo prime posla, racionaliziraju proizvodnju pa će biti konkurentni, i nitko neće uvoziti voće i povrće ako kod kuće može nabaviti po istoj cijeni. pa ni uvozno voće se ne proizvodi u tvornicama, nego u voćnjacima. samo što se proizvodi na suvremen i racionalan način pa može biti jeftinije.

VL
VJ
vjerovnik
18:48 02.09.2014.

odakle tolika kišurina ... otvorim poneka DHMZ i pogledam satelitske i radarske slike za prognozu vremena i tako jednom naletim na pet (5) dugačkih paralelnih linija koje se protežu istokom Hrvatske i prema Vojvodini ... nikada nisam vidio da se oblaci formiraju u tankim i dugačkim paralelnim linijama ... očito je da se radi o modifikaciji vremena umjetnim izazivanjem kiše ... to su chemtrails .. zaprašivanje atmosfere aerosolom koji služi kao jezgra za kondenzaciju vodene pare ... nekoliko dana nakon tih čudnih oblaka su počele kiše koje su padale tjedan dana i dovele do velikih poplava u Slavoniji i okolnim zemljama ... dakle, ovu silnu vodurinu nam je naručio (i platio) naš drug Milanče koji je izgleda pokušao da spase vasceo regijon od suša bre, ali avaj ... prečera ga ... utušio celo selo

VL
HE
HEBOS
17:21 02.09.2014.

A sto smo dali Bogu da do gladnih godina ne dodje. Jedno veliko nista. Jos nas jedino molitva drzi zivima, a zakone protubozje olako dopustamo.

VL
Avatar bosanac1951
bosanac1951
18:09 02.09.2014.

Naša vrla i sposobna vlada će uvesti robu sumnjive kvalitete iz razno-raznih zemalja....ma tu istu vladu neinteresira jel pada kiša, jel šta rodilo i podbacilo, mesna industrija šteka, mlijeka kod nas ko u priči ali vani je jeftinije....Moj narode e sad kakve je kvalitete sve to što se uvozi o tom potom....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.