Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u tijeku istraga
Povratak na članak

U sklopu istrage o Kamenskom priveden Antun Crlenjak

Antun Crlenjak bivši je direktor Kamenskog čije su radnice završile na burzi.

Komentari 5

Avatar dolazi
dolazi
20:15 23.11.2011.

ovakvu facu možeš dobiti samo križanjem hijene i lešinara...

VL
HA
Harpoon
21:04 23.11.2011.

Stari lopov ima jako dug spisak lopovluka još iz ex Yu. Nikada mu te tzv INSTITUCIJE PRAVNE DRŽAVE nisu postavile niti pitanje a poznato je koliko je firmi sa svojom lopovskom bandom velikih igrača uništio. Osobno sumnjam da je se išta desiti u slučaju Kamensko, jer neki tragovi vode čak do največega od najvećih, capo di tutti i capi. I.T. Njemu još uvijek politička elita dolazi na ljubljenje prstena u njegov dvorac pod Sljemenom.

VL
SU
superman
21:04 23.11.2011.

šteta što o ovoj vijesti svekoliku javnost ne infomiraju mediji u vlasništvu EPH-a: Jutarnji, Globus, Slobodna. Možda upravo tipkaju da je i gazda na redu za puni pansion.

VL
DU
Deleted user
23:50 23.11.2011.

Ma kakvo privođenje? Lijepo metak u čelo i gotovo!

VL
HA
Harpoon
11:15 24.11.2011.

Ovaj gramzljivi lopov toliko je škrt da od miliona kuna koje je uspio zamračiti, nije bio u stanju ili ga obitelj nije uspjela nagovoriri da napravi sebi jednu poštenu zubnu protezu. Smrade, dali te konačno dostigla ruka pravde, ili jee to još jena u nizu predstava za stoku sitnoga zuba i ovce za šišanje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.