Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tuži policiju

U rano jutro upali mu u stan, vrata odletjela na njega: 'Bojao sam se za život'

Policija mu upala u stan
Foto: screenshot LiveLeak
16.10.2018.
u 10:57

– Ne znate što je strah dok se ne probudite i ne vidite vlastita vrata kako lete prema vama – rekao je Talley

Jedan Amerikanac tuži policiju jer mu je razvalila vrata i pretražila stan bez opravdanog razloga tijekom racije, a snimka brutalnog upada u stan objavljena je i na internetu.

Roderick Talley (31) rekao je jučer na konferenciji za medije kako se bojao za vlastiti život kada mu je policija provalila u stan u Little Rocku u Arkansasu tražeći kokain koji na kraju nisu našli. Talleyjevi odvjetnici tvrde da mu je policija prekršila prava kada su dobili nalog koji im je omogućio takozvani upad bez kucanja. Kažu i da je policija koristila pogrešno opravdanje za desetke drugih racija, uglavnom protiv crnih građana (Talley je i sam crnac).

Pogledajte video upada:

Policija pak tvrdi da su poslali doušnika sa 100 dolara do Talleyjevih vrata da kupi kokain te da im je doušnik rekao da je kupio kokain od dvojice crnaca na Talleyjevoj adresi. Policajci su mu pokazali Talleyjevu fotografiju i on je rekao da je Talley bio jedan od tih muškaraca. Međutim, kako piše Washington Post, postoje jasni dokazi da je dotični dušnik lagao policiji o kupnji droge te da su te racije rijetko završavale zapljenom značajnijih količina droge i oružja.

Policijska racija dogodila se rano ujutro, malo prije 6.30 sati. Vrata su prilikom upada odletjela na drugi kraj prostorije i pala na samog Talleyja koji je spavao na kauču.

– Ne znate što je strah dok se ne probudite i ne vidite vlastita vrata kako lete prema vama – rekao je Talley.

– Doista je tužno da je Talley ovo morao proživjeti – rekao je Scott Campbell, voditelj lokalnog Starbucksa koji je živio u zgradi do Talleyjeve.

– On je nevjerojatno draga osoba. Volontirao je u slobodno vrijeme. Nije on neki diler droge – dodao je.

Pogledajte i ovaj video smotanog pljačkaša:

Ključne riječi

Komentara 7

NO
nogogaz
11:22 16.10.2018.

pa eto... uplašeni policajci nemaju pravo na strah? i oni su se bojali, pa napravili sta su napravili.... nek i oni njega tuže!

TR
trabant7
11:28 16.10.2018.

Trebao je prdnut i ovi bi se razbježali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije