Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U 4.30 ujutro

U Pribislavcu po noći glasno puštali glazbu, policija im uzela zvučnike

Zvučnici
Foto: PU međimurska
21.08.2019.
u 10:51

"Sukladno odredbama Prekršajnog zakona policijski službenici od počinitelja prekršaja privremeno oduzimaju sredstva, odnosno predmete koji su uporabljeni za počinjenje prekršaja, dok nadležni sud donosi konačnu odluku"

Policija je privremeno oduzela zvučnike počiniteljima koji su jučer oko 4 sata i 30 minuta u Pribislavcu glasno reproducirali glazbu, objavljeno je danas.

Muškarci stari 38 i 34 godina u ulicama Stanka Vraza i Zvominira Baloga remetili su mir i spokoj građana tako što su putem prijenosnih zvučnika glasno reproducirali raznu muziku, a policijsko postupanje inicirano je dojavama uznemirenih građama, priopćila je PU međimurska.

"Prilikom postupanja policijski službenici počiniteljima prekršaja privremeno su oduzeli zvučnike. Sukladno odredbama Prekršajnog zakona policijski službenici od počinitelja prekršaja privremeno oduzimaju sredstva, odnosno predmete koji su uporabljeni za počinjenje prekršaja, dok nadležni sud donosi konačnu odluku. Protiv okrivljenika Prekršajnom odjelu, Općinskog suda u Čakovcu podnijet će se optužni prijedlozi zbog počinjenja prekršaja iz članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira", navodi policija.

Ključne riječi

Komentara 11

ME
mexpert
12:05 21.08.2019.

opet nedodirljivi i zaštićeni ....kad će tome doći više kraj ?????

NO
Nordik
13:16 21.08.2019.

Ovaj članak je napisan tako da ispadne da su međimurci nekulturni divljaci. Zašto nigdje ni riječi kakvo i čije je to naselje. Kajtazi je na godišnjem.

Avatar VinkoL
VinkoL
11:27 21.08.2019.

Poznat je Pribislavec po tamnoputoj povlaštenoj manjini, Bandićevim glasaćima. Treba im poduplati socijalna primanja, tak da imaju za cugu do ranog jutra, dok slave pljačke okolnih kuća.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije