Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I drugi se slažu

U požaru Notre-Dame vidjela Isusa: 'Bila sam zapanjena'

Požar Notre Dame
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
17.04.2019.
u 09:33

– Možda me um vara, ali dobro pogledajte ovu fotografiju i recite što vidite – objavila je 38-godišnjakinja na Facebooku uz fotografiju na kojoj je zaokružen jedan detalj, a u kojemu je ona spazila Isusa.

Jedna Škotkinja uvjerena je da je u plamenu koji je prekjučer zahvatio parišku katedralu Notre-Dame vidjela Isusa. I nije jedina.

Lesley Rowan iz Alexandrije na društvenim je medijima objavila svoje uvjerenje da je u plamenu vidjela Isusovu siluetu, a neki su se i složili s njom.

– Možda me um vara, ali dobro pogledajte ovu fotografiju i recite što vidite – objavila je 38-godišnjakinja na Facebooku uz fotografiju na kojoj je zaokružen jedan detalj, a u kojemu je ona spazila Isusa.

– Kad sam pogledala fotografiju, bila sam doista zapanjena viđenim. Kad je pogledam, vidim siluetu Isusa. Vidim vrlo živu sliku. Podijelila sam je i upitala ljude za njihovo mišljenje, čak i moj brat u Australiji rekao je da izgleda kao Isus – rekla je za Daily Record Leslie, koja smatra da bi to moglo donijeti utjehu stanovnicima Pariza i ljudima diljem svijeta koji su pogođeni požarom koji je zadesio katedralu.

– Da, odmah sam vidjela. To je Isus! – napisala je jedna korisnica Facebooka.

VIDEO Šef zagrebačkih vatrogasaca Siniša Jembrih o požaru katedrale Notre-Dame:

Ključne riječi

Komentara 55

WE
weAreCro
10:31 17.04.2019.

Bitno je da se u masu ljudi (koji su se tamo zatekli i koji su pratili stanje preko neta) koliko citam po portalima dogodilo obracenje. Crkva se moze obnoviti ali najvaznija je obnova koja se desila ili ce se desiti u ljudskim dusama. Jedino Bog moze iz ovakve tragedije napraviti nesto pozitivno.

KE
kelab
20:17 17.04.2019.

Ocito je da je pozar podmenut.

MI
Mimizo
21:37 17.04.2019.

samo se vi izrugujte nevjerovatno koliko sramotnih i podrugljivih komentara koji vrijeđaju vjernike a adminu ne pada na pamet da ih briše

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije