Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strava u Šibeniku

U parku usred grada skinuo se gol i pokušao napastovati djevojčicu

park u Šibeniku
Foto: Frane Šarić
1/2
07.06.2019.
u 17:45

Muškarac u tridesetim godinama u zapuštenu stanju u jednom je trenutku navodno krenuo prema djevojčici i pokušao ju je na silu odvući

Jučer predvečer u Šibeniku gotovo u samom centru grada u jednom od kvartova dogodio se pokušaj napastovanja djevojčice.

Događaj je potvrdila i šibenska policija, a glasnogovornica Marica Kosor nam je rekla kako ne može davati izjave zbog zaštite maloljetnice.

Muškarac u tridesetim godinama u zapuštenu stanju u jednom je trenutku navodno krenuo prema djevojčici i pokušao ju je na silu odvući, a prema ponašanju koje je uslijedilo, vjerojatno i napastovati. Naime, manijak se navodno skinuo gol.

Šibenčani s kojima smo razgovarali bili su zgroženi informacijom o pokušaju napastovanja djevojčice.

– Bila je policija, pokazali su nam i sliku tog manijaka i oni znaju o kome se radi no mi ga do sad nismo vidjeli. Jadna djevojčica... Koliko su nam rekli sve se dogodilo uz dječji park, u blizini ulaza zgrade – rekao nam je jedan od Šibenčana s kojima smo razgovarali o stravičnom događaju napastovanje djevojčice.

Komentara 3

AR
Armagedon
19:45 07.06.2019.

pa je li nekoga bilo u blizini da zaštiti dijete i je li ga netko riješio kako bi trebalo prije nego je policija došla...

Avatar Idler 3
Idler 3
19:24 07.06.2019.

Jel treba koja riječ o našem pravosuđu ?! Mada ovi bi čak i mogel zaglavit ak je lokalni flanjkaroš.

DU
Deleted user
00:03 08.06.2019.

Naravno, treba ga pošteno namlatiti, iako mislim da je bolesnik.... ipak namlatiti, da mu uđe u tu ludu glavu.... ali, opasniji su oni drugi, fini i podmukli..... ne bih volio da se to desi nekom iz moje obitelji, jer bih ja završio u zatvoru, a on rasporen - na groblju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije