Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija ih traži

U Novoj Gradišci nestale dvije Filipinke: 'Čudno je s obzirom na ograničeno kretanje'

Juanillo Annalyn i Melissa Pineda
Foto: nestali.hr
06.05.2020.
u 16:20

One se u utorak nisu pojavile na poslu pa je njihov poslodavac pokušao stupiti u kontakt s njima preko susjeda, no nije uspio.

Policija traga za Filipinkama Melissom Pineda (36) i Juanillom Annalyn (39) koje su nestale iz stana u Novoj Gradišci u ponedjeljak.

One se u utorak nisu pojavile na poslu pa je njihov poslodavac pokušao stupiti u kontakt s njima preko susjeda, no nije uspio.

Nakon 24 sata prijavili su nestanak svojih djelatnica policiji. Riječ je o radnicama proizvodnog pogona u Industrijskom parku, pišu 24 sata.

– Mi smo u šoku, ostale djelatnice još ne znaju da ih nema, nismo im rekli da ne unosimo nemir. U biti ni sami ne znamo gdje su. Sve je čudno s obzirom na ovu situaciju oko korona virusa i ograničeno kretanje izvan županije. Jednostavno smo zabrinuti, ali nismo spremni davati izjave, samo se nadamo da su žive i da su dobro – rekla je voditeljica proizvodnje.

One su dobile radne dozvole te u Hrvatsku stigle na rad jer i ova tvrtka, kao i mnoge, ima problema s pronalaskom radnika.

Njihov nestanak objavljen je i na stranici nestali.hr. Ondje piše da je Melissa visoka 160 cm, ima crnu ravnu kosu, kestenjaste oči, nos veliki, uši male, lice ovalno, razvijenost je srednja. Kada je nestala bila je odjevena u tamno plave traper hlače, tamno plavu vjetrovka jaknu i plave tenisice s crvenim i bijelim detaljima. Otišla je u društvu s Juanillo Annalyn.

Juanillo je u istom tjelesnom opisu s tima da je malo jače građe. Nepoznato je u što je bila odjevena. Obje su otišle s adrese Ivana Zajca 3 u Novoj Gradiški.

Policija poziva sve koji vide nestale da to jave najbližoj policijskoj postaji ili na telefon 192 kao ili putem e-maila nestali@nestali.hr

Ključne riječi

Komentara 2

AS
aspiranto1950
17:13 06.05.2020.

Ograničenje kretanja izgleda još vrijedi samo za one najpoštenije koji čekaju odluku da se službeno ukinu propusnice.

BE
Beskucnik
12:24 07.05.2020.

Filipinci i Afrikanci bjeze glavom bez obzira od Hrvatskih poslodavaca , a poslodavci sanjaju povratak domacih robova iz Njemacke Irske ..itd ..A onda se probude , mogu mislit sta su ovim jadnicama radili, poslovode ,rodaci i stranacki uhljebi s diplomama dopisnog sveucilista iz Prijedora

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije